Visezi la o casă Smart? Cu electrocasnicele Samsung eşti mai aproape de ea Visezi la o casă Smart? Cu electrocasnicele Samsung eşti mai aproape de ea
Samsung îți transformă locuința într-o casă Smart, în care toate electrocasnicele îți sunt aliate pentru ca tu să poți câștiga timp prețios pentru a-l... Visezi la o casă Smart? Cu electrocasnicele Samsung eşti mai aproape de ea
samsung-logo-0011Samsung îți transformă locuința într-o casă Smart, în care toate electrocasnicele îți sunt aliate pentru ca tu să poți câștiga timp prețios pentru a-l petrece cu cei dragi și pentru a te bucura de momente de relaxare.

Imaginează-ți un cuptor care îți recomandă rețete, astfel încât tu să savurezi mese gustoase în cel mai scurt timp, sau o mașină de spălat care are grijă ca tu să arăți impecabil de fiecare dată, toate acestea într-o atmosferă perfectă, in confortul propriei locuințe, datorită temperaturii ideale. Toate acestea sunt posibile datorită tehnologiei Smart, prezentată de Samsung.

Cuptorul Samsung MUSE te ajută să te bucuri de mese delicioase

Pregătitul unei mese delicioase pentru cei care își doresc meniuri variate pentru toate momentele zilei este mai ușor ca nicioadată datorită noii game de cuptoare MUSE de la Samsung. Acestea oferă funcții diverse și recomandări de rețete, astfel încât porțiile pregătite să fie savuroase și nutritive. muse3_04

În plus, tehnologia inovatoare, TDS (Triple Distribution System) distribuie undele uniform, din trei direcții, pentru a-i ajuta pe cei care doresc să prepare o masă delicioasă într-un timp extrem de rapid. Rapiditatea este completată de elementul eco: în modul standby, consumul de energie este redus cu 40%.

Fiecare gamă de cuptoare MUSE vine cu două game de culori, negru și argintiu, oferind un detaliu luxos casei tale. Noile cuptoare cu microunde sunt esența unui stil de viață modern, în care funcționalitatea, stilul și grija pentru mediu sunt ingredientele perfecte pentru un cuptor cu microunde de top.

Pentru o masă delicioasă ai nevoie de o atmosferă perfectă

Dacă vrei să te bucuri de tot confortul la tine acasă și să savurezi atât momente culinare cât și clipe inedite alături de cei dagi, Samsung  îți pune la dispoziție sistemul de aer condiționat  Seria K (Jungfrau), un sistem de top ce îmbină designul elegant cu cele mai avansate tehnologii pentru a oferi atât performanţă, cât şi eficienţă energetică.

Noutatea în ceea ce priveşte Seria K o reprezintă posibilitatea de control a aparatului cu ajutorul smartphone-ului, astfel încât tu să ai tot confortul la o atingere de ecran. De asemenea, cu funcţia Double Saving se reduce consumul de energie cu până la 80%, iar funcția Double Cleaning pune la dispoziție un filtru Full HD şi un generator de ioni, denumit S-Plasma, pentru un aer purificat. aparat-de-aer-conditionat-samsung-jungfrau

Atunci când aparatul este în uz, tehnologia Smart Inverter menţine temperatura constantă, fără oprirea si pornirea continuă a compresorului, reducând astfel cantitatea de energie irosită. În plus, când aparatul este oprit, tabloul de comandă optimizat folosește cantităţi mici de energie, iar tu vei economisi cu 90% mai multă energie.

Îngrijește-ți rufele într-un mod smart și câștigă timp pentru cei dragi

Iar ca tu să tranformi timpul acasă în relaxare absolută, uită de grija rufelor pentru că mașina de spălat Eco Bubble răsfață și cele mai delicate țesături și păstrează culorile intense. Astfel, și cele mai fine texturi vor putea fi spălate la mașină pentru ca tu să ai timp pentru lucrurile care îți plac cu adevărat.   Tehnologia Eco Bubble a noii mașini de spălat Samsung te ajută să obții rezultate excelente la spălarea cu apă rece a hainelor.

Noua tehnologie transformă detergentul în bule de spumă și tine hainele în această spumă pentru un anumit timp, potențându-i efectul de curățare. În plus, programul „Stain away” este ideal pentru îndepărtarea unei game largi de pete, precum cacao, vin, rosii, ruj, iarbă. În plus, motorul Digital Inverter cu care sunt dotate noile modele din gama Samsung Eco Bubble cresc eficiența și durata de viață a mașinii de spălat, reducând, în același timp consumul de energie. Samsung-Eco-Bubble

Acest motor performant face totodată posibilă și reducerea nivelului de vibrații și a zgomotului pe durata spălării, un lucru important pentru aceia dintre noi care își doresc un plus de liniște acasă, în timpul zilelor de vacanță.

O altă caracteristică ce ridica gama de mașini Samsung Eco Bubble la un nou nivel de performanță este rezistența ceramică, dezvoltată special pentru a preveni acumulările de calcar și a menține eficiența energetică pentru mai mult timp.

Samsung Electronics este lider mondial în tehnologie. Compania are 236.000 de angajați în 79 de țări și are vânzări anuale care depășesc 187,8 de miliarde de dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: