Visa lansează în Europa programul pentru startup-uri Everywhere Initiative Visa lansează în Europa programul pentru startup-uri Everywhere Initiative
Visa a anunțat că extinde și în Europa Everywhere Initiative, un program dedicat inovației, conceput pentru a încuraja dezvoltarea nivelului următor în domeniul plăților,... Visa lansează în Europa programul pentru startup-uri Everywhere Initiative

Visa a anunțat că extinde și în Europa Everywhere Initiative, un program dedicat inovației, conceput pentru a încuraja dezvoltarea nivelului următor în domeniul plăților, în contextul trecerii industriei de la plastic la digital.

Participanții la prima competiție Everywhere Initiative din Europa vor concura pentru un premiu de 50.000 de euro destinat finanțării unui program de dezvoltare alături de Visa sau prin parteneriate cu clienții Visa, și pentru șansa de a avea acces la interfețele de programare a aplicațiilor de plată ale Visa, la mentori și experți în tehnologie la cel mai înalt nivel. Totodată, Visa va continua să deruleze anul acesta programul Everywhere Initiative în America de Nord, America Latină și Asia.

“Într-o industrie foarte dinamică, programul Visa Everywhere Initiative ne permite să explorăm o multitudine de idei pentru rezolvarea provocărilor operaționale, să influențăm parcursul dezvoltării produselor, să ne sprijinim clienții și să ne definim cultura inovației”, a declarat Shiv Singh, vicepreședinte senior parteneriate strategice și inovație în cadrul Visa Inc.

“De fiecare dată când extindem acest program într-o regiune nouă, scopul nostru este să atragem în domeniul plăților antreprenori talentați, cu idei extraordinare, și sperăm să vedem aceleași rezultate excepționale și pe piața europeană în lunile următoare.”

Începând din martie 2017, Visa va invita participanții eligibili din Europa să-și prezinte soluțiile de business care se încadrează într-una dintre următoarele trei teme:

  • Provocări ale comunităților locale: Cum pot contribui tehnologiile de plăți digitale la dezvoltarea de produse care conectează oamenii și îmbogățesc comunitățile locale?
  • Provocări regionale: Cum pot transforma tehnologiile mobile și dispozitivele conectate experiența călătoriilor între orașe?
  • Provocări privind călătoriile internaționale: Cum pot noile produse și servicii, bazate pe interfețele de programare a aplicațiilor de plată ale Visa, să creeze o experiență de călătorie unitară?

Everywhere Initiative este un program dedicat inovației, conceput pentru a încuraja dezvoltarea nivelului următor în domeniul plăților,  în contextul în care industria trece de la plastic la digital și noi jucători se alătură entităților implicate în mod tradițional în domeniul plăților. Programul a fost lansat inițial în Statele Unite în 2015, iar până în prezent aproape 1.000 de start-up-uri au primit finanțări cumulate de 1,7 miliarde de dolari. În cadrul competițiilor au fost selectați 60 de finaliști și 14 câștigători.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: