“Vine CHEFul!”, pe primul loc în audiențe “Vine CHEFul!”, pe primul loc în audiențe
În ediția din această săptămână a emisiunii Vine CHEFul!, Chef Victor Melian a venit cu soluții eficiente la problemele existente într-un restaurant din Tulcea.... “Vine CHEFul!”, pe primul loc în audiențe

În ediția din această săptămână a emisiunii Vine CHEFul!, Chef Victor Melian a venit cu soluții eficiente la problemele existente într-un restaurant din Tulcea.

Emisiunea s-a clasat pe prima poziție în preferințele telespectatorilor, în medie peste 1 milion de persoane urmărind transformarea restaurantului într-o afacere de succes, în intervalul de difuzare 21:24 – 22.28,. În minutul de maximă audienţă, de la 22:03, efortul echipei Vine CHEFul! a fost urmărit cu interes de aproape 1.4 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Vine CHEFul! a înregistrat 7.8 puncte de rating și 23.9% share, în timp ce următorul post clasat a obținut 3.2 puncte de rating și 9.7% share pe această categorie.

Și la nivel urban, sfaturile practice ale lui Victor Melian au fost pe primul loc în clasamentul audiențelor cu 6.1 puncte de rating și 14.6% share, televiziunea de pe locul doi înregistrând 5.2 puncte de rating și 12.4% share.

Chef Victor MelianVine CHEFul! a fost pe prima poziție și la nivel național, cu 5.8 puncte de rating și 14.4% cotă de piață, postul de pe locul doi înregistrând 5.3 puncte de rating și 13.3% cotă de piață.

Ediția din această săptămână a prezentat afacerea deschisă la începutul anilor ‘90 de un ucrainean stabilit în Tulcea. Primul restaurant privat din oraș a cunoscut succesul până la începutul anilor 2000, când au început să apară noi localuri.

Restaurantul de la malul Dunării, prezentat în ediția de aseară, se confrunta cu o problemă delicată: lipsa clienților. Pe lângă acest lucru, Chef Victor Melian a identificat și alte probleme: tensiunea care domina bucătăria sau meniul prea stufos.

Angajații restaurantului au declarat faptul că proprietarul îi teroriza, generând tensiuni deloc constructive. Presiunea creată de patron și de fiica acestuia atingeau frecvent cote alarmante, atmosfera din bucătăria restaurantului fiind mereu tensionată. Chef Victor Melian a avut o misiune aproape imposibilă, de a schimba în doar 4 zile restaurantul.

Prima măsură luată de Chef Victor Melian a fost o schimbare în structura de conducere a restaurantului: patronul a predat conducerea afacerii fiicei sale. Decizia aceasta a fost luată cu scopul de a aduce un suflu nou localului. Pe lângă acest lucru, experiența acumulată în cei 30 de ani în domeniul culinar l-a determinat pe Chef Victor Melian să ia decizia de a reduce numărul preparatelor disponibile în restaurant: de la 150, la numai 30!

„După aceste patru zile de schimbări, am văzut niște lucruri frumoase, bucătăria funcționează, iar ce mă bucură cel mai tare este faptul că i-am văzut pe amândoi zâmbind. Numai și numai de ei depinde ca restaurantul să meargă bine ”, a declarat Chef Victor Melian.

Echipa Vine CHEFul! își propune să îmbunătățească modul în care ar trebui să funcționeze un restaurant, înglobând o serie extinsă de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la noțiuni de business, design și concepere a meniurilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: