Viitorul flagship OPPO Find X, printre primele smartphone-uri ce includ platforma premium Snapdragon 8 Gen 2 Viitorul flagship OPPO Find X, printre primele smartphone-uri ce includ platforma premium Snapdragon 8 Gen 2
OPPO prezintă colaborarea cu Qualcomm Technologies, Inc. în grafica ray tracing pentru dispozitive mobile, prin care utilizatorii beneficiază de un hardware complet optimizat, pe... Viitorul flagship OPPO Find X, printre primele smartphone-uri ce includ platforma premium Snapdragon 8 Gen 2

OPPO prezintă colaborarea cu Qualcomm Technologies, Inc. în grafica ray tracing pentru dispozitive mobile, prin care utilizatorii beneficiază de un hardware complet optimizat, pe platforma mobilă emblematică Snapdragon® 8 Gen 2, atunci când aceasta va fi lansată.

OPPO a demonstrat, de asemenea, progresele realizate în colaborarea sa cu Qualcomm Technologies și Google pentru a implementa Google Vertex AI Neural Architecture Search (Google NAS) pentru prima dată pe un smartphone. Noua soluție va crește eficiența energetică și va reduce latența procesării AI pe dispozitivele mobile.

OPPO a anunțat, de asemenea, că va folosi cea mai recentă platformă mobilă premium Snapdragon 8 Gen 2 în structura următoarelor dispozitive Find X, ce oferă un salt în experiențe video, jocuri și conectivitate pentru utilizatorii de telefonie mobilă.

OPPO a fost primul producător de smartphone-uri care a dezvoltat tehnologia ray tracing pe dispozitive mobile, prin intermediul software-ului. Din 2020, OPPO a construit un ecosistem deschis în jurul tehnologiei care reunește creatori, dezvoltatori de jocuri și platforme de dezvoltare a motoarelor de jocuri cu PhysRay SDK – prima soluție de urmărire a razelor cu sursă deschisă, pe dispozitivele mobile. Pentru a răspunde mai bine diferitelor nevoi ale dezvoltatorilor, OPPO a continuat să optimizeze motorul PhysRay pentru o compatibilitate sporită între diferitele configurații hardware și software.

Pe lângă cooperarea în tehnologia de ray tracing, OPPO a lucrat alături de Qualcomm Technologies și Google pentru a îmbunătăți viitoarele capabilități AI pe dispozitivele mobile. Prin optimizări ale algoritmilor AI bazați pe caracteristicile specifice ale cipului, implementarea OPPO realizează o reducere cu 27% a consumului de energie al algoritmului de detectare a țintei și o reducere cu 40% a latenței de calcul. Împreună, aceste îmbunătățiri vor permite modelelor AI să fie antrenate cu o mai mare eficiență energetică și ușurință hardware, într-un interval de timp mai scurt.

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu maim ult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: