Victoriei 18 isi prezinta “vedetele” din meniu: Mac`n`cheese, Chicken tikka, Curry Pot, Bollywood dog si Candy Burger Victoriei 18 isi prezinta “vedetele” din meniu: Mac`n`cheese, Chicken tikka, Curry Pot, Bollywood dog si Candy Burger
Tuturor ne place sa calatorim prin lume, sa ne pierdem pe stradutele inguste din orase si sa mancam cu pofta din bunatatile care ni... Victoriei 18 isi prezinta “vedetele” din meniu: Mac`n`cheese, Chicken tikka, Curry Pot, Bollywood dog si Candy Burger

Tuturor ne place sa calatorim prin lume, sa ne pierdem pe stradutele inguste din orase si sa mancam cu pofta din bunatatile care ni le se servesc localnicii. De curand, am descoperit pe strazile Capitalei, Victoriei 18, un local care s-a transformat intr-un colt special dedicat street food-ului din intreaga lume! Si ne-a placut aici!

Am aflat ca si ei se dau in vant dupa diversitatea incredibila de arome care parca reuseste sa concentreze intreaga poveste a unei tari. Asa ca, la Victoriei 18 poti sa degusti de la mancarea picanta de pe strazile din Bombay pana la cea dulce-acrisoara din Phuket, de la burgerul tipic new yorkez pana la micii romanesti care se topesc in gura. Altfel spus, cei de aici au creat un meniu care aduna unele din cele mai misto street foods din lume.

In plus, au reinventat hot-dog-ul gourmet pe care l-au innobilat cu ingrediente rezervate de obicei pentru farfuriile cu staif. Carnatii contin peste 90% carne de curcan si nu au membrana, iar painea este artizanala, framantata special pentru Victoriei 18 in fiecare dimineata. Iar sosurile exotice si ingredientele decandente ca trufe, caviar, brie sau dulceata de ceapa o sa te faca sa te lingi pe degete.

Experienta de la Victoriei 18 se traieste din plin daca bei si un pahar rece de sampanie. In ciuda aparentelor, merge perfect! Fie, poti alege si o bere!

Trebuie sa va mai spunem ca, de astazi, restaurantul din inima Capitalei, introduce si un nou meniu cu specialitati artizanale pregatite cu ingrediente tipic gastronomice.

Meniul reuneste retete de street-food faimoase din intreaga lume, preparate in bucataria proprie cu ingrediente atent selectionate sau realizate exclusiv pentru Victoriei 18 de furnizori agreati.

Noul meniu pastreaza categoriile deja celebre ale Victoriei 18, haute dogs – hotdogs gourmet si burgerii de casa, adaugand platourile de gustari #sharingiscaring, de impartit cu prietenii, si o noua selectie de deserturi.

Apar si noi vedete in fiecare categorie, precum: Mac`n`cheese, American Loaded fries, Chicken tikka, Pastrami Sandwich New York style, Curry Pot, Bollywood dog sau Candy Burger.

Pe scurt,  Victoriei 18 este un concept urban rezultat din mix-ul intre valorile street-food – casual, savuros si accesibil, si cele ale bucatariei gastronomice – ingrediente de cea mai buna calitate si atentia la detalii precum ambianta, servirea si finetea retetelor.

Noi il recomandam si va provocam sa ii treceti pragul. Ei te vor astepta pe high street, in locul tau preferat de intalnire, cu un meniu nebun si divers de street food autentic, care iti satisface pofta de de aventra culinara!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: