România este printre primele țări care experimentează noul brand de televiziune al Viacom International Media Networks (VIMN). Paramount, un canal TV al iubitorilor de...
12_Studio2-w_-CameraRomânia este printre primele țări care experimentează noul brand de televiziune al Viacom International Media Networks (VIMN). Paramount, un canal TV al iubitorilor de filme, lansat printre primele în lume, pe 14 Februarie 2014 în România, se extinde după stabilirea unui acord cu cel mai mare operator de telecomunicaţii local, RCS & RDS. Canalul de filme care şi-a început recent expansiunea globală, este disponibil până acum în doar câteva ţări, precum Spania, Franţa și Rusia.

Comedy Central Extra, un alt brand al Viacom, a devenit disponibil în ţara noastră în aproape 3.000.000 de gospodării noi din octombrie 2013, în timp ce Nickelodeon, un canal pentru copii din SUA deținut de către compania de media, a devenit unul  puternic, ajungând în top 3 al canalelor pentru copii.

Bartosz Witak, General Manager al VIMN pentru Israel şi Europa Centrală şi de Est afirmă: “În ultimii doi ani am făcut progrese considerabile pe piaţa românească. Prin extinderea canalului Paramount în ţară, trecem la următorul nivel în ceea ce priveşte prezența noastră la nivel local. Toate acestea arată importanţa pieţei româneşti pentru noi.”

Odată cu lansarea canalului Paramount, Viacom International Media Networks a creat o combinaţie puternică între colecția vastă și iconică de filme Paramount Pictures şi o expertiză puternică în construirea de brand-uri TV globale de succes. Având în vedere exemplul deja existent pe piaţa locală, canalul Comedy Central Extra, și canalul Paramount va difuza filmele cu subtitrare în limba română.

CANALUL TV PARAMOUNT va oferi abonaţilor de televiziune cu plată din România o selecţie de filme de succes din catalogul Paramount, deţinut de compania-mamă VIMN, Viacom Inc. Programul va include, de asemenea, filme europene şi filme deţinute de alte studiouri din SUA,  inclusiv NBC Universal. Canalul va cuprinde cascadorii de film tematizate şi imagini exclusive din spatele scenei, precum şi interviuri cu actori şi regizori.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din Sud-Estul Europei, oferind servicii de telecomunicație în România, Ungaria, Spania, Italia și Cehia. Compania și-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicații pe bază de fibră optică, furnizând servicii de televiziune, internet, telefonie mobilă și fixă la nivel național.

Paramount este o rețea de televiziune 24/24, care difuzează filmele Paramount Pictures, cel mai vechi studio american de film și unul dintre producătorii de top din lume în materie de filme de divertisment. Paramount este parte din Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA).

Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), este compusă din cele mai populare brand-uri multimedia de divertisment, incluzând MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel, VH1, VIVA, COLORS, Game One and Tr3s: MTV, Música y Más. Brand-urile Viacom sunt vizionate la nivel mondial în peste 700 milioane de locuințe, în aproximativ 170 de teritorii și 37 de limbi prin peste 200 de canale TV programate și operate la nivel local și peste 550 de proprietăți de digital media și televiziune mobilă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: