Veritas: “Carlyle ne asigură resurse pentru dezvoltarea rapidă a produselor noi”. Americanii aduc aici noua versiune a soluţiei pentru arhivarea informaţiilor de tip enterprise Veritas: “Carlyle ne asigură resurse pentru dezvoltarea rapidă a produselor noi”. Americanii aduc aici noua versiune a soluţiei pentru arhivarea informaţiilor de tip enterprise
Piaţa de arhivare a datelor, estimată la 1,92 miliarde de dolari în 2014 la nivel global, are un potențial ridicat de creștere în următorii... Veritas: “Carlyle ne asigură resurse pentru dezvoltarea rapidă a produselor noi”. Americanii aduc aici noua versiune a soluţiei pentru arhivarea informaţiilor de tip enterprise

Piaţa de arhivare a datelor, estimată la 1,92 miliarde de dolari în 2014 la nivel global, are un potențial ridicat de creștere în următorii ani, urmând să înregistreze creșteri anuale de aproximatuv 9,1% până în 2019 , conform estimărilor companiei de cercetare de piață Gartner.

În acest context, Veritas Technologies, expert în domeniul managementului informaţiei, anunţă lansarea în România a noii versiuni a Enterprise Vault 12, lider de piaţă în arhivarea informaţiilor de tip enterprise.

Enterprise Vault oferă companiilor vizibilitate completă asupra informațiilor de business, reduce costurile de backup şi stocare păstrând în acelaşi timp informaţiile importante, transformă procesul de identificare și clasificare a datelor într-o operaţiune restrânsă, repetabilă şi sigură.

„Organizaţiile au nevoie din ce în ce mai mult să păstreze anumite informaţii şi să elimine altele, atât din rațiuni de business intelligence, cât și din nevoia de a îndeplini anumite cerinţe administrative și de reglementare. Această nevoie nu este nouă, însă companiile au început să o exprime abia de curând, astfel că avem de-a face cu o creştere rapidă a cererii de soluţii de arhivare a informațiilor din mediul de business, cum este Veritas Enterprise Vault. Tendința este vizibilă inclusiv în România, unde ne propunem să furnizăm în continuare clienţilor soluţii care să valorifice puterea informaţiilor fie că sunt stocate în facilități interne sau în platforme cloud. Piaţa românească reprezintă o oportunitate excelentă pentru dezvoltarea Veritas şi o cale de a creşte cota de piață în regiune”, a declarat Vasile Aniculăesei, manager de teritoriu, Veritas.

Enterprise Vault 12 introduce un cadru nou şi centralizat de management al datelor, de înaltă performanţă şi extrem de flexibil, care simplifică distingerea informaţiilor importante sau reglementate de cele neesenţiale, şi ştergerea celor din urmă.

Enterprise Vault 12 reuşeşte să organizeze în mod automat toate conţinuturile, incluzând email-uri, fişiere, SharePoint, mesagerie instant şi social media. În plus, utilizatorii care au cantități foarte mari de informaţie deja arhivată pot avea acum posibilitatea de a o reorganiza într-un mod care îi ajută să îşi ajusteze mai bine păstrarea de informaţii pe termen lung. Aceasta permite organizaţiilor să transforme arhivarea într-o parte componentă a unei strategii de afaceri coerente.

Alte noi funcţii ale Enterprise Vault 12 includ:

  • Intelligent Review – simplifică supravegherea conţinutului arhivat, prin prioritizarea articolelor relevante pentru revizuire şi eliminarea articolelor irelevante, folosind un motor aflat în permanentă optimizare.
  • Gated Deletion – îmbunătăţeşte conformitatea cu standardele privind managementul informațiilor, garantând ştergerea datelor arhivate numai dacă acestea îndeplinesc politicile de retenţie curente. Organizaţiile pot executa acum o verificare a politicilor, înainte de expirare sau de ştergerea de către utilizator.
  • Image OCR (recunoaşterea optică a caracterelor) – permite căutarea şi descoperirea de imagini arhivate prin extragerea textului încorporat din imagini, pentru indexare şi clasificare.
  • Transfer cu costuri zero de la licenţa Data Classification Services la licenţa Enterprise Vault Retention, care include Clasificare, Reclasificare şi Gated Deletion.

Enterprise Vault este prima soluție prezentată de Veritas de la relansarea acesteia în calitate de companie independentă şi lider în managementul informaţiilor. Symantec încheiat anul trecut un acord definitiv pentru vânzarea companiei Veritas către un grup de investitori condus de The Carlyle Group, împreună cu GIC, fondul de investiții suveran al statului Singapore, și alți co-investitori, tranzacția fiind finalizată la începutul acestui an.

“Carlyle asigură acces la resurse de finanțare, necesare pentru dezvoltarea rapidă și constantă a soluțiilor Veritas. Deja, am scos pe piață câteva noi versiuni ale soluțiilor noastre și continuăm să ne adaptăm cerințelor și nevoilor pieței. Este foarte important, ca și companie de IT, să ții pasul cu schimbările din domeniul tău. Totodată, Carlyle a numit top managementul Veritas, fiind aduși oameni cu experiență în IT. Este un parteneriat pe termen lung”, a precizat Aniculăesei pentru TheTrends.ro.

Potrivit acestuia, soluțiile Veritas sunt dezvoltate atât în Statele Unite cât și în alte țări în care compania activează, la nivel local nefiind încă planuri pentru extinderea echipei cu developeri. În prezent, echipa locală se ocupă de vânzări, Aniculăesei fiind responsabil de managementul piețelor din Bulgaria, Cipru, Grecia și România.

Veritas are o experiență și expertiză vaste în domeniul managementului informației din mediul de business, compania fiind recunoscută în ultimul deceniu ca lider în Gartner Magic Quadrant, atât pentru Software de Backup de tip Enterprise şi Dispozitive Integrate , cât şi pentru Arhivarea Informaţiilor Enterprise. În prezent, Veritas furnizează soluţii pentru organizaţii de toate dimensiunile, incluzând 86% din companiile incluse în topul Fortune 500.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: