Dupa 7 ani de prezenta in piata IT, Veracomp isi consolideaza pozitia in zona distributiei de solutii, reusind ca in ultimii trei ani sa...

Catalin Matei, CEO VeracompDupa 7 ani de prezenta in piata IT, Veracomp isi consolideaza pozitia in zona distributiei de solutii, reusind ca in ultimii trei ani sa inregistreze o rata medie de crestere de peste 50%. Compania a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de peste 3.3 milioane de dolari si si-a propus pentru 2014 o cifra de afaceri de 4 milioane dolari, pe care a reusit deja sa o depasesca in luna noiembrie. Pentru 2015, Catalin Matei, CEO Veracomp, a anunțat că vizează o creștere de 30% a businessului.

Actionand pe o piata IT extrem de volatila, care a cunoscut schimbari semnificative in ultimii ani, Veracomp se mandreste cu faptul ca a reusit isi mentina stabilitatea si sa creasca cifra de afaceri, bazandu-se pe solutii IT specializate si pe o retea de parteneri de incredere. Chiar daca anii de criza au insemnat pentru companie eforturi si investitii semnificative, rezultatele nu au intarziat sa apara si incepand cu 2012 Veracomp a reusit o evolutie spectaculoasa.

“Dupa 7 ani de business pe piata de distributie de solutii IT, am reusit sa ne impunem ca un distribuitor de incredere pentru partenerii nostri, reusind sa le dovedim stabilitatea, responsabilitatea si profesionalismul pe care il cauta la fiecare distribuitor. Suntem pe linia dorita si ne propunem ca in urmatorii 3 ani sa ajungem in topul distribuitorilor de solutii IT” 

Catalin Matei, CEO Veracomp

In prezent, VERACOMP are o echipa completa, o retea stabila la nivel national si un portofoliu extins de solutii IT de networking, securitate, storage si telecomunicatii. Compania a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de peste 3.3 milioane de dolari si si-a propus pentru 2014 o cifra de afaceri de 4 milioane dolari, pe care a reusit deja sa o depasesca in luna noiembrie.

“Ca distribuitor, realizam cresterea cifrei de afaceri integral prin si datorita partenerilor nostri. Ca atare, in acesti 7 ani am facut eforturi permanente pentru a ne extide reteua de parteneri, dar si portofoliul de solutii care sa ii sustina pe acestia in proiectele pe care le deruleaza. In aceeasi masura, am reusit sa crestem valoarea medie a proiectelor derulate impreuna cu partenerii nostri – de la 15.000 euro in 2010 la 48.000 euro in 2014”

Catalin Matei, CEO Veracomp

Veracomp a anuntat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa si un nou brand recent introdus in portofoliul sau de solutii. Incepand cu luna noiembrie, Veracomp a devenit distribuitor autorizat Polycom,  liderul global în soluţii de comunicaţii unificate, completandu-si astfel portofoliul de solutii IT specializate din segmentul telecom.

Veracomp Europe a fost infiintat in 2007, iar de atunci a inregistrat o evolutie permanent ascendenta. In prezent are o retea extinsa de parteneri specializati, cu prezenta la nivelul intregii tari, carora le asigura un portofoliu variat de solutii de securitate, networking, stocare si telecomunicatii, suport tehnic, presales si educational.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: