Veracomp aduce în România soluțiile de servere ale Huawei. ”Huawei Enterprise are soluții pentru toate tipurile de companii” Veracomp aduce în România soluțiile de servere ale Huawei. ”Huawei Enterprise are soluții pentru toate tipurile de companii”
Nevoia de mobilitate, de eficientizare a proceselor interne și chiar cea de procesare a volumelor foarte mari de date, provocări care se pot regăsi... Veracomp aduce în România soluțiile de servere ale Huawei. ”Huawei Enterprise are soluții pentru toate tipurile de companii”

Nevoia de mobilitate, de eficientizare a proceselor interne și chiar cea de procesare a volumelor foarte mari de date, provocări care se pot regăsi în ”infrastructura” oricărui business modern, au dus la dezvoltarea accelerată și adoptarea unoi noi tehnologii, precum cloud architecture, IoT, big data.

În acest context, importanți jucători de pe piața internațională de tech și-au adaptat oferta de servicii în funcție de cerințele și oportunitățile de dezvoltare ale clienților. Unul dintre ei este Huawei Enterprise, care deține un portofoliu complet și performant de soluții calibrate pe nevoile companiilor. Astfel, portofoliul Huawei Enterprise cuprinde mai mult de 95% din necesarul de echipamente destinate departamentelor de IT&C ale business-urilor din întreaga lume, de la servere și capacități de stocare, la echipamente pentru comunicații.

”Soluțiile Huawei Enterprise sunt soluții mature, stabile, oferind clienților siguranța de care au nevoie prin disponibilitate ridicată la prețuri corecte. În plus, divizia Huawei Enterprise deține un departament de R&D care inovează și îmbunătășește în permanență caracteristicile și performanțele echipamentelor din portofoliu”, Ștefan Manolache, Brand Manager pentru Huawei în cadrul Veracomp Europe, unic distribuitor al portofoliului Huawei Enterprise.

Comunicare pe repede-înainte. Cum ne pot ajuta soluțiile de videoconferință în dezvoltarea afacerii?

Solutiile și serviciile Huawei se adresează  atât sectorului de guvernare și public, cât și unei game variate de companii și industrii, de la mici și mijlocii la corporații, de la industrii precum telecom și banking la sănătate, energie, retail sau transporturi.

”Huawei Enterprise are soluții pentru toate tipurile de companii și de business-uri”, completează reprezentantul Veracomp, acestea fiind fiabile, high-tech și cu un bun raport calitate-preț.

De exemplu, în ceea ce privește sectorul auto, conectivitatea vehiculelor este una dintre preocupările primordiale ale constructorilor. Mașinile sunt echipate cu noi senzori pentru a îmbunătăți conectivitatea vehiculelor și siguranța experienței șofatului. Cu ajutorul tehnologiei comunicațiilor fără fir, aplicațiile susțin siguranța de bază, eficiența transportului și accesul la internet, iar vehiculele comunică direct în modul Vehicul-către-Vehicul (V2V) sau cu infrastructura în modul Vehicul-către-Infrastructură (V2I).

Comunicatiile 5G și prin unde mmWave vor determina dotarea următoarei generații de mașini automate cu tot mai mulți senzori. Conectivitatea de date prin frecvență ridicată este extrem de importanta pentru schimbul de date între senzorii vehiculelor, extinderea ariei lor de detecție și luarea de decizii mai bune legate de siguranță. În plus, infrastructura devine nu doar un mijloc de comunicare, ci și o platformă de detectare și de colectare de date, utile pentru operațiuni în timp real, controlul, planificarea și operațiunile rețelei de transport. În acest context, soluțiile Huawei Enterprise pentru dezvoltarea conceptului de smart city sunt extrem de utile companiilor care vor să își dezvolte business-ul pe acest segment.

Ai trecut de faza de startup? Iată de ce trebuie să investești în securitate IT

Distribuitorul de soluții IT și-a completat recent portofoliul existent de servicii odată cu adăugarea soluțiilor pentru servere și routere ale Huawei, în acest moment, oferta Veracomp acoperind 99% din cererea de profil de pe piața românească.

Astfel, focusul Veracomp pentru portofoliul Huawei Enterprise se împarte în două mari categorii, IT (servere, stocare, cloud computing, data center) și IP (switching, routing, transmission,  access network, WLAN).

De altfel, un raport Gartner privind cota de piață pe segmentul de servere plasează Huawei pe locul 4 la nivel mondial conform cotelor de transport efectuate. Huawei și-a extins zona de afaceri cu servere în peste 150 de țări din întreaga lume.

”Am acordat importanță și echipamentelor de Teleprezență și Videoconferință, Securitate, Network Energy, Contact Center, IP Telephony, Cloud Computing, Transport Networking, Video Surveillance, Management Systems and Software, însă de anul viitor ne vom concentra eforturile supra acestor segmente de maximă importanță”, afirmă Ștefan Manolache.

În prezent, compania derulează promoții, atât pe zona de servere, cât și pe cea de routere Huawei, unde reducerile ajung la 75%. Aceastea se adresează partenerilor Veracomp și sunt valabile până la finalul lunii decembrie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: