Vedetele s-au distrat alături de copiii lor la Patinoarul Știrbey. FOTO Vedetele s-au distrat alături de copiii lor la Patinoarul Știrbey. FOTO
Vedete cunoscute din showbiz au participat sâmbătă la inaugurarea Patinoarului Știrbey, cel mai nou loc de distracție de lângă București. Simona Pătruleasa, Carmen Negoiță, Șerban... Vedetele s-au distrat alături de copiii lor la Patinoarul Știrbey. FOTO

Vedete cunoscute din showbiz au participat sâmbătă la inaugurarea Patinoarului Știrbey, cel mai nou loc de distracție de lângă București. Simona Pătruleasa, Carmen Negoiță, Șerban Copoț, Andreea Runceanu (Amadeus), Sonia Argint Ionescu, Rocsana Marcu și Silvia Ioniță au petrecut, alături de copiii lor, câteva ore de neuitat la Patinoarul Știrbey.

Departe de agitația Bucureștiului, specifică acestei perioade, într-o atmosferă de basm, în mijlocul pădurii, printre brazi decorați de sărbătoare, oameni de zăpadă și căsute de lemn cu dulciuri, prăjituri, plăcinte, ceai cald și vin fiert, invitații s-au aventurat pe gheața patinoarului acoperit din incinta domeniului Știrbey.

Cei care nu stăpâneau suficient de bine mersul pe gheață, au avut ocazia să învețe să patineze de la instructorii cu experiență.

Șerban Copoț, artistul din trupa Animal X, a sosit la patinoar alături de soția lui, Roxana, și de băiatul lor, Tedi. Micuțul în vârstă de patru ani a pus pentru prima dată patinele în picioare și a învățat să facă primii pași pe gheață, fiind susținut tot timpul de tatăl său.

Andreea Runceanu, artista din trupa Amadeus, a patinat alături de soțul ei și de cei doi copii ai lor, Ianis și Igor, bucurându-se de atmosfera feerică de la Știrbey.

Simona Pătruleasa și fiica ei, Ingrid, au avut ocazia să urce pentru prima dată pe gheață. Fetița prezentatoarei Știrilor Kanal D va lua lecții de patinaj în perioada următoare, astfel că va reveni la patinoarul Știrbey pe toată durata iernii pentru a învăța să meargă curajoasă pe patine.

Mult mai experimentate în acest sens au fost Carmen Negoiță și Sonia Argint Ionescu. Fashion bloggerul și prezentatoarea de la TVR1 au demonstrat că stăpânesc bine arta patinajului și au făcut chiar piruete surprinzătoare alături de copiii lor.

Rocsana Marcu, la rândul ei, a închiriat patine de la recepția locației și s-a bucurat de sentimentul de libertate pe care ți-l oferă patinajul, timp de mai bine de o oră. Vedeta Antena Stars a participat la inaugurarea patinoarului alături de fiicele ei și de câțiva prieteni. La fel a procedat și Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D trăind emoțiile începutului iernii alături de fiica ei, Ana Sofia.

Pe lângă patinat, vedetele și invitații evenimentului de inaugurare a Patinoarului Știrbey au avut ocazia să se bucure de o altă atracție a locației: zona de echitație. Alături de copii lor, invitații s-au urcat pe cai și ponei și s-au plimbat prin pădure, fiind tot timpul supravegheați de instructorii de echitație experimentați.

După distracția de pe patinoar și de la echitație, invitații s-au putut delecta cu un prânz delicios la restaurantul din incinta Palatului Știrbey, într-o atmosferă desprinsă parcă din basmele de altădată, lângă un șemineu autentic, decorat cu crengi de brad, globuri colorate și șosete roșii cu blăniță, ce vor fi în curând umplute cu cadourile oferite de Moș Crăciun.

Patinoarul Știrbey are 600 de metri pătrați și este situat pe domeniul Știrbey din Buftea (Str. Știrbey Vodă, nr. 36, Buftea), la 15 minute de mers cu mașina de la Casa Presei. Patinoarul este deschis în timpul săptămânii, de luni până vineri, între orele 15.00 și 23.00, iar în weekend, sâmbătă și duminică, între orele 10.00 și 23.00.

Pe lângă patinat, cei mari și cei mici se pot bucura de zona de echitație, având ocazia să se plimbe prin pădure, pe cai și ponei, sub supravegherea instructorilor de echitație experimentați. În plus, oricine se poate înscrie de acum înainte la cursuri de echitație pentru copii și adulți.

Lângă patinoar se află un mic târg de Crăciun, cu brad împodobit, om de zăpadă și căsuțe de lemn de unde se pot lua gustări calde, dulciuri, cafea și ceai cald, precum și vin fiert și plăcinte delicioase cu brânză.

Stirbey (9)

Pentru o masă mai diversificată, invitații au la dispoziție restaurantul din incinta Palatului Știrbey, situat lângă patinoar. Acolo, într-o sală amenajată ca în povești, cu șemineu autentic, decorat cu crengi de brad, globuri colorate și șosete roșii cu blăniță, se poate lua prânzul sau cina, în regim a la carte.

În plus, pasionații de artă, au posibilitatea să admire și să achiziționeze tablourile expuse în incinta Palatului Știrbey, o colecție ce aparține Galeriei Romană. Tablourile sunt operele unor pictori importanți din ultimele cinci secole și pot completa cu succes colecțiile pasionaților de artă.

Intrarea la Patinoarul Știrbey, de luni până vineri, costă 15 lei, pentru un interval de 2 ore, iar sâmbătă și duminică, 20 de lei/interval de două ore.

Restaurantul din incinta Palatului Știrbey este deschis în fiecare weekend, între orele 12.00 și 24.00, dar și pe 30 noiembrie și 1 decembrie, când va avea loc și un program artistic susținut de Taraful București și soliștii Maria Constantin și Leonard Petcu.

În weekendul de Sfântul Nicolae, pe 5 și 6 decembrie, vor avea loc, după ora 18.00, programe de colinde.

Pe durata iernii, în fiecare weekend se vor organiza petreceri cu DJ. Pentru Revelion se pot achiziționa deja bilete pentru petrecerea festivă organizată în incinta Palatului Știrbey.

Patinoarul Știrbey reprezintă alternativa ideală de distracție pentru cei mici și mari care își doresc să își petreacă timpul liber în mijlocul naturii, departe de agitația urbană, într-un cadru de poveste, pe toată durata iernii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: