Vedetele autohtone și-au dat întâlnire, seara trecută, la evenimentul de lansare a filmului „300: Ascensiunea unui Imperiu”, la Cinema City. În sala Romtelecom Imax...
Doinita OanceaVedetele autohtone și-au dat întâlnire, seara trecută, la evenimentul de lansare a filmului „300: Ascensiunea unui Imperiu”, la Cinema City.

În sala Romtelecom Imax vedete precum Sorin Brotnei, Mihai Gruia, What’s Up, Florin Grozea, Amna, Andrei Leonte, Liviu Teodorescu, Adda, Vlad Cruceru, Ioana Maria Moldovan, Doiniţa Oancea, Bianca Ioniţă, Roxana Iliescu, Mike Diamondz sau Vladimir Drăghia au urmărit partea a doua a producţiei lui Zack Snyder, „300: Ascensiunea unui Imperiu”.

Dintre vedetele prezente, Mihai Gruia şi Sorin Brotnei declară că: „După ce am văzut prima parte a filmului, în care Gerard Butler a interpretat un rol greu de uitat, mă aşteptam ca partea a două să fie puţin mai slabă, poate pentru că actorul principal nu ne era atât de cunoscut. Însă cred că Sullivan Stapleton s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Iar de Eva Green ce să mai spunem…”. Totodată, Amna a precizat că: „Recunosc că m-am speriat la multe secvenţe, însă m-au impresionat efectele 3D care au fost absolut impecabile. Cred că este filmul cu cele mai bune efecte speciale pe care l-am văzut vreodată”.

What’s Up spune, însă, că „Strategiile pe care le-au ales producătorii şi le-au aplicat pe schema unui mit, dar, cu toate astea, ţinând cont de realităţile de la acea vreme, mă fac să mă gândesc că suntem atât de neputincioşi acum, cu toată tehnologia care ne înconjoară. Nu cred că acum mai avem puterea să construim imperii doar din dorinţa de a mulţumi un conducător, oricât de devotat poporului ar fi acesta. Îl recomand, atât pentru efectele speciale cât şi pentru temele de gândire la care te supune”.

„300: Ascensiunea unui Imperiu”, noua producţie a lui Zack Snyder, regizorul „300” (partea I) şi „Omul de Oţel”, va intra în programul Cinema City începând de vineri, 7 martie, în format 3D şi Imax 3D.

Whats Up Vladimir Draghia Vlad Cruceru Vlad Cruceru si Ioana Maria Moldovan Roxana Iliescu Mike Diamondz Doinita Oancea Amna Sorin Brotnei si Mihai Gruia

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: