Vedete și adrenalină la (pre)lansarea filmului ,,Mad Max: Drumul Furiei” Vedete și adrenalină la (pre)lansarea filmului ,,Mad Max: Drumul Furiei”
Circuitul de off-road de la Ciolpani a adunat, zilele trecute, deopotrivă reprezentanţi ai presei împreună cu un număr impresionant de vedete care au salutat lansarea... Vedete și adrenalină la (pre)lansarea filmului ,,Mad Max: Drumul Furiei”

Circuitul de off-road de la Ciolpani a adunat, zilele trecute, deopotrivă reprezentanţi ai presei împreună cu un număr impresionant de vedete care au salutat lansarea filmului ,,Mad Max: Drumul Furiei” în România prin adrenalină şi manevre extreme la ,,Mad Max Day Out”.

Freeman Entertainment, alături de Top Cross TCS, Suzuki România, Titan Machinery şi clubul de off-road CORBB 44 le-au oferit celor prezenţi la eveniment o aventură pe cinste, provocându-i să conducă sau să fie copiloţi atât pe circuitul profesionist de motocross, cât şi pe cel de off road, unde i-au aşteptat cele mai spectaculoase maşini de competiţie.

Dorian Popa, Matteo, Vladimir Drăghia, Ilinca Vandici, Roxana Ciuhulescu, Cosmin Seleşi, Adina Galupa, Dan Cruceru şi Răzvan Simion şi-au luat inima în dinţi şi au participat la probe de motocross, au experimentat condusul maşinilor de off-road pe un circuit profesionist.

Invitații prezenți la evenimentul de pre-lansare al filmului ,,Mad Max: Drumul Furiei” au avut ocazia să testeze calitățile modelului Suzuki Vitara în off-road.

La acțiune au mai luat parte Vali Duțu și Nicu Stancu de la CORB 44 (Club Off-Road București). Fondat în 2008, CORB44 își împarte activitățile în două ramuri cea sportivă și cea în care intră acțiunile umanitare și de ecologizare. O parte dintre membri concurează în Campionatul Național de Off-Road, iar în acest an clubul din București va organiza și o etapa de campionat, CORB 44 Adventure Days (3-6 septembrie în Târgoviște).

De asemenea, invitaţii au putut testa în acest weekend un spectaculos tractor articulat pe roți cu tracțiune integrală, Case IH Steiger 600 HD, pus la dispoziție de Titan Machinery, unic importator și distribuitor al mărcii de utilaje agricole Case IH în România.

Cu aproape o săptămână înainte de lansarea filmului ,,Mad Max: Drumul Furiei” atât presa cât şi vedetele au avut ocazia să se transforme în staruri demne de filme de acţiune, executându-şi singuri cascadoriile în cadrul evenimentului ,,Mad Max Day Out”.

Filmul „Mad Max: Drumul Furiei” este semnat de George Miller, creatorul legendarei francize şi oferă o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky.

Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu işi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt vânaţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cele mai de preţ posesii.

În „Mad Max: Drumul Furiei”, cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy interpretează rolul principal, iar din distribuţie mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman şi Rosie Huntington-Whiteley.

Un film Warner Bros. Pictures, acţiunea post-apocaliptică „Mad Max: Drumul Furiei” ajunge pe marile ecrane din ţară începând cu 15 mai, în 2D, 3D, 4Dx şi IMAX 3D.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: