Vector a deschis al cincilea magazin Autograf în Sun Plaza Vector a deschis al cincilea magazin Autograf în Sun Plaza
Vector, una dintre cele mai importante companii din industria de office supplies din România, a deschis joi, 23 martie, al cincilea magazin Autograf în... Vector a deschis al cincilea magazin Autograf în Sun Plaza

Vector, una dintre cele mai importante companii din industria de office supplies din România, a deschis joi, 23 martie, al cincilea magazin Autograf în centrul comercial Sun Plaza, din București. Noul magazin a fost inaugurat cu ocazia aniversării a cinci ani de la lansarea brandului Autograf, în anul 2012.

Magazinul din Sun Plaza are o suprafață de 135,2 mp, iar investiția în amenajarea lui se ridică la aproximativ 100.000 de euro. La fel ca celelalte magazine Autograf – din AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, Mega Mall București și centrul comercial Palas din Iași -, și cel din Sun Plaza a fost amenajat tot de către MATIUS, primul studio de arhitectură de retail din România.

„Autograf este un magazin apreciat, în care clienții au parte de experiența de cumpărare prin testarea produselor, înainte de decizia finală de achiziție. Am hotărât să deschidem al cincilea magazin Autograf la aniversarea a cinci ani de activitate și am ales Sun Plaza deoarece am considerat că specificul magazinului nostru se pliază foarte bine pe noua imagine a mall-ului. Practic, vorbim despre un spațiu mai modern, care are potențial să genereze trafic și să crească numărul de clienți”, a declarat Marius Avram, CEO-ul și fondatorul companiei Vector, care deține brandul Autograf.

Autograf din Sun Plaza este amplasat la nivelul +1 și oferă acces rapid către parcarea subterană și pasajul subteran care conectează mall-ul de staţia de metrou Piaţa Sudului. În portofoliul magazinului se găsește o gamă de produse inovatoare pentru școală și birou, de la jocuri educative pentru copii până la gadgeturi și cadouri business. Printre brandurile care se găsesc în selecția Autograf se numără Penac, Diplomat, Faber-Castel, Staedler, Leitz, Alpino, Carioca, Nikidom, Zipit.

Autograf, un concept unic în România, aduce împreună cele mai prestigioase branduri de birotică, papetărie, instrumente de scris, rechizite școlare și accesorii pentru computer. Inaugurat în 2012, brandul Autograf se adresează tuturor categoriilor de clienți, atât oamenilor de business care apreciază produsele exclusiviste, părinților care doresc să le ofere copiilor școlari rechizite de calitate, adolescenților, studenților, cât și pasionaților de instrumente de lucru sofisticate.

Vector, afaceri în creștere cu 20% în 2016

Compania Vector a înregistrat în anul 2016 o cifră de afaceri de 5,4 milioane de euro, cu 20% mai mult decât în anul 2015, și un profit net de aproximativ 320.000 de euro, cu o creștere de aproape 200% față de 2015. În ceea ce privește baza de clienți, Vector a crescut în 2016 cu 23% față de anul 2015.

În topul produselor de office supplies care se vând cel mai bine pe segmentul B2B rămâne hârtia de copiator, urmată de instrumente de scris, produse de arhivare (bibliorafturi), produse de ambalare (bandă adezivă), sisteme de prezentare/afișare și cartușe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: