Vascar lansează campania națională de comunicare „Moldova invită România la masă” Vascar lansează campania națională de comunicare „Moldova invită România la masă”
Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne din România, anunță lansarea campaniei de promovare a brandului Moldova în Bucate, sub care sunt... Vascar lansează campania națională de comunicare „Moldova invită România la masă”

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne din România, anunță lansarea campaniei de promovare a brandului Moldova în Bucate, sub care sunt reunite rețete tradiționale din zona Moldovei, una dintre cele mai reprezentative pentru arta culinară românească.

Chiar dacă între regiunile istorice ale țării mai sunt lucruri de împărțit, când ne așezăm la masă cu toții suntem mândri de românii de pretutindeni. Moldovenii, știuți, de altfel, ca împăciuitori, deschiși și prietenoși invită pe toată lumea sa guste din bunatatile lor în campania “Moldova invită România la masă”, realizată de producătorul vasluian Vascar, pentru promovarea brandului Moldova în Bucate.

Campania are ca obiective creșterea notorietății brandului Moldova în Bucate și stimularea cât mai multor consumatori să încerce noile preparate din carne, care sunt în același timp gustoase, dar și realizate după rețete tradiționale ce aduc aminte de gustul mâncării de acasă.

Rețetele din zona Moldovei, deși proverbială pentru mâncarea ce face cinste artei culinare românești, nu au avut până acum niciun reprezentant care să le reamintească românilor de unde provine faima acestei zone.  Vascar și-a asumat această misiune și a strâns mai multe rețete din Moldova, zonă culinară slab reprezentată pe piață din România.

„Preocuparea Vascar a fost mereu să creeze produse savuroase, de cea mai bună calitate, pe bază de rețete tradiționale, de care să se bucure toți românii, indiferent de regiunea de unde sunt. Și, firesc, pasul următor este să dezvoltăm o campanie de comunicare care să pună regiunea Moldovei în prim plan, dar și să amintească tuturor românilor de emoția unor gusturi de demult. Și, foarte important, să stârnească pofta. Propunerea creativă a agenției Cohn&Jansen JWT răspunde întocmai dorinței noastre” spune Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Mâncărurile Moldova în Bucate vin să aducă un omagiu tuturor mâncărurilor care au marcat momente importante din viața românilor – fie că vorbim de sărbătorile cu familia, mesele improvizate în vârf de munte, adunările cu prieteni buni sau mesele delicioase de la restautantele cu specific românesc la care se petrece până la dimineață.

Campania se desfășoară la nivel național, în perioada 6 iunie – 17 iulie și cuprinde un mix compus din 12 stații TV – ProTV, Acasă, Procinema, KanalD, Antena 3, Național TV, Romania TV, Antena Stars, Realitatea TV, AXN, History Channel, Paramount, Film Café –  activări instore și PR.

Spotul campaniei poate fi vizionat aici: 

Sub brandul „Moldova în Bucate” Vascar produce mâncăruri la cutie după rețete din bucătaria tradițională moldovenească: ciorbă rădăuțeană, ciorbă de fasole cu afumătură, sărmăluțe, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costiță și cârnăciori cu fasole. Gama de mâncăruri s-a îmbogățit recent cu încă două sortimente: tocăniță de cartofi cu pulpă de porc și ghiveci de legume, un produs de post.

Cu peste 30 de ani de experiență și o cifră de afaceri de aproape 61.2 milioane de lei în 2015, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase.

Vascar procesează și comercializează preparate din carne, pateuri, conserve din carne și mâncăruri la cutie sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare și 20 magazine proprii în regiunea Moldovei. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri.

Vascar este o companie care produce preparate “marcă proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image și Lidl. Compania Vascar a fost înființată în 1984 la Vaslui.

8oct2015_Postere_MIB_70x100_sunculita[3]

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: