Vascar donează 1.000 de kituri de testare și 100 de combinezoane de protecție pentru combaterea noului SARS-CoV-2 Vascar donează 1.000 de kituri de testare și 100 de combinezoane de protecție pentru combaterea noului SARS-CoV-2
Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, susține eforturile de combatere a noului SARS-CoV-2 și donează Spitalului Județean de Urgență... Vascar donează 1.000 de kituri de testare și 100 de combinezoane de protecție pentru combaterea noului SARS-CoV-2

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, susține eforturile de combatere a noului SARS-CoV-2 și donează Spitalului Județean de Urgență din Vaslui 100 de combinezoane de protecție și 1.000 de kituri de testare.

„În contextul în care țara noastră se confruntă cu efectele pandemiei de COVID-19, solidaritatea este extrem de importantă. Dorim să ne implicăm în susținerea eforturilor de a opri răspândirea virusului și în protejarea personalului medical din prima linie, spune Vlad Ciuburciu,  Director General Vascar.

„Sperăm ca această contribuție să faciliteze creșterea accesului persoanelor posibil infectate cu coronavirus la o testare rapidă, în județul Vaslui. Vom continua să fim alături de autoritățile medicale locale și să ajutăm ori de câte ori e nevoie, astfel încât să minimizăm efectele pandemiei și să depășim cât mai curând această situație dificilă”, adaugă Vlad Ciuburciu.

Înfiintată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evolutie organică pe o piată extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: