Vascar deschide primul magazin flagship „Moldova în Bucate”, la Bacău Vascar deschide primul magazin flagship „Moldova în Bucate”, la Bacău
Vascar, unul dintre principalii producători locali de preparate din carne și conserve, anunță lansarea primului magazin concept „Moldova în bucate”, situat în centrul Bacăului. Noul... Vascar deschide primul magazin flagship „Moldova în Bucate”, la Bacău

Vascar, unul dintre principalii producători locali de preparate din carne și conserve, anunță lansarea primului magazin concept „Moldova în bucate”, situat în centrul Bacăului. Noul magazin se întinde pe o suprafață de 72 mp, este dotat cu echipamente performante, un sistem de iluminare complex și finisaje premium.

„Cel mai nou magazin din rețeaua Vascar își propune să ofere o prezentare mult mai bună a produselor „Moldova în bucate”, astfel încât clienții să beneficieze de o experiență de cumpărare superioară. Așa cum produsele „Moldova în bucate” înseamnă mai mult decât preparate tradiționale gustoase și sănătoase, seria de magazine concept, inaugurată o dată cu lansarea magazinului din Bacău, vine să amintească tuturor românilor că mâncărurile delicioase înseamnă și emoție, atmosferă plăcută, în compania unor oameni dragi”, spune Vlad Ciuburciu,  Director de Marketing Vascar.

Moldova in bucate (2)

Sub brandul „Moldova în Bucate”, Vascar produce o gamă completă de preparate din carne și mâncăruri la cutie după rețete tradiționale.

De la specialități țărănești (mușchi file, ceafă de porc, șunculiță, pastramă), produse crud uscate (diverse tipuri de salam – salam Sinaia, salam banațean, salam bavarez,  salam unguresc – cârnați, mușchi file), salamuri, cârnați, crenvurști, parizer, tobă, semi preparate (mici) la mâncăruri la cutie (ciorbă rădăuțeană, ciorbă de fasole cu afumatură, sărmăluțe, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costiță, cârnăciori cu fasole, tocăniță de cartofi cu pulpă de porc, ghiveci de legume).

Moldova in bucate (1)

Compania Vascar a fost înființată în 1984 la Vaslui. Cu peste 30 de ani de experiență și o cifră de afaceri de aproape 61.2 milioane de lei în 2015, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase.

Vascar procesează și comercializează preparate din carne, pateuri, conserve din carne și mâncăruri la cutie sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare și 20 magazine proprii în regiunea Moldovei. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri.

Vascar este o companie care produce preparate “marcă proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image și Lidl.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: