Vara aceasta totul e mai bun pe grătar Vara aceasta totul e mai bun pe grătar
Cu toții știm că nimic nu se compară cu mirosul de grătar alături de prieteni într-o seară de vară. În plus, orice ai pune... Vara aceasta totul e mai bun pe grătar

Cu toții știm că nimic nu se compară cu mirosul de grătar alături de prieteni într-o seară de vară. În plus, orice ai pune la sfârâit se transformă în atracția principală a mesei. Showroom-ul și magazinul online de piatră naturală, PIATRAONLINE, vine cu cea mai bună soluție prin intermediul campaniei #MaiBunPeGrătar.

În perioada 1 august – 30 septembrie 2016, intră pe http://maibunpegratar.piatraonline.ro/, votează grătarul preferat și poți câștiga peste 30 de premii sau marele premiu, un grătar de grădină placat cu piatră naturală în valoare de 1.599 RON.

„Campania #MaiBunPeGrătar s-a născut din dorința de a transforma serile lungi de vară în tot atâtea ocazii de distracție și voie bună. Credem că o grădină este incompletă fără un grătar de calitate, așa cum orice masă devine mai gustoasă atunci când preparatele sunt pregătite la iarbă verde alături de cei mai buni prieteni. Astfel, oferim posibilitatea clienților să aleagă grătarul preferat și să îl achiziționeze la un preț special sau, de ce nu, chiar să îl câștige”, ne informează Mariana Brădescu, Managing Partner, Rock Star Construct.

Și pentru că știm că în fiecare gașcă există un prieten care știe să dea tonul unor mese delicioase, PIATRAONLINE a pregătit premii speciale pentru iubitorii de grătar. Pe parcursul celor două luni de concurs, iubitorii de grătar vor fi invitați să participe la două provocări, câte o provocare nouă în fiecare lună, iar cele mai votate fotografii sau propuneri înscrise să câștige premii speciale sau marele premiu, acordat prin tragere la sorți, un grătar placat cu piatră naturală în valoare de 1.599 RON.

piatraonline 1

Mecanismul campaniei: intră pe site-ul http://maibunpegratar.piatraonline.ro/, votează modelul de grătar potrivit pentru grădina ta și luna viitoare îl poți achiziționa la preț redus, dacă primește cel mai mare număr de voturi.

În etapa 1 (1 august-31 august), pentru șansa de a câștiga un kit de ustensile pentru grătar, încarcă o fotografie ce surprinde ingrediente proaspete numai bune de pus la grătar, fie că e de la raionul de pește proaspăt, grămada de vinete dolofane din piată sau orice altceva te inspiră.

În etapa 2 (1 septembrie – 30 septembrie), pentru șansa de a câștiga un șorț personalizat cu numele tău sau mixuri de condimente speciale pentru grătar, te invităm să încarci o fotografie cu tine în ipostaza de Chef al găștii sau cu un prieten din gașca ta care iubește grătarul.

La finalul campaniei, toți participanții înscriși la una din cele 2 etape sau de ce nu, la ambele, intră automat la marea extragere pentru premiul mult-visat: un grătar placat cu piatră naturală în valoare de 1.599 RON.

Nu în ultimul rând, toți utilizatorii pot descoperi câte un nou secret culinar dedicat grătarului în fiecare săptămână, iar în fiecare lună pot vota grătarul preferat, urmând ca acesta să beneficieze de un preț special.

Piatraonline 2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: