Vânzările de canapele Lem’s, creștere 60% în prima jumătate a anului Vânzările de canapele Lem’s, creștere 60% în prima jumătate a anului
Canapelele Lem’s sunt gama cu cea mai mare creștere în prima jumătate a anului, având un avans de 60% față de aceeași perioadă din... Vânzările de canapele Lem’s, creștere 60% în prima jumătate a anului

Canapelele Lem’s sunt gama cu cea mai mare creștere în prima jumătate a anului, având un avans de 60% față de aceeași perioadă din 2015. Piața de mobilă a crescut cu aproximativ 10%, astfel ca dinamica gamei de canapele arată un interes ridicat al clienților Lem’s pe acest segment.

Creșterea se datorează extinderii opțiunilor de finisaje până la peste 250 variante, precum și introducerii noilor game Borgia, canapele cu recliner, și Moko, canapele extensibile cu un design modern –minimalist.

adi rizea„Anul trecut peste 17.000 de clienți au comandat canapele în magazinele Lem’s. Gama diversificată pe care noi o expunem este unul dintre principalii factori care au încurajat clienții să aleagă canapelele și fotoliile Lem’s”

Adrian Rizea, director comercial Lem’s

Vara se extind gamele: o nouă linie de dormitoare, pentru publicul tânăr

Lem’s lansează în această vară o nouă linie de dormitoare, gama Box, accesibile și cu un design tineresc.

După succesul înregistrat de gama de living-uri Box, prin care Lem’s se adresează unui public tânăr care apreciază culorile și designul modern-minimalist, dar funcțional, linia Box completează gama de dormitoare Lem’s și propune o cromatică intensă și combinații vivace de galben, verde sau roșu cu tonuri neutre de crem, bej, alb sau negru.

Ca și livingurile din gama Box, noile configurații de dormitoare Box se situează pe un segment de preț accesibil. Astfel, o configurație completă de mobilă Box pentru dormitor cu pat, șifonier și noptiere pornește de la 2.200 lei.

dormitor BOX

„Living-urile Box au devenit rapid top produse alese de clienții Lem’s, semn că publicul nostru își dorește produse cu aer modern, culori vii și modularitate, care permite crearea unor configurații exact așa cum își imaginează ei. Într-un an de la lansare, au ajuns să reprezinte 26% din comenzile de living din rețea. Ne așteptăm ca și în cazul dormitoarelor să vedem un feedback similar și estimăm că în câteva luni acestea vor reprezenta aproximativ 20% din comenzile de dormitoare

Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproape 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi.

dormitor Box 1

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: