Travel Trends: Vamed Vitality World – Vacanța perfectă pentru trup și suflet Travel Trends: Vamed Vitality World – Vacanța perfectă pentru trup și suflet
Wellness, fitness şi multă relaxare. Rețeta perfectă prin care Vamed Vitality World oferă tot ceea ce este mai bun pentru trup şi suflet. Și... Travel Trends: Vamed Vitality World – Vacanța perfectă pentru trup și suflet

Wellness, fitness şi multă relaxare. Rețeta perfectă prin care Vamed Vitality World oferă tot ceea ce este mai bun pentru trup şi suflet. Și totul, într-unul din hotelurile spa luxoase din Austria.

Căutați de mult timp o pauză de la viaţa de zi cu zi într-un hotel spa confortabil? Cu avionul sau mașina, Austria poate fi una din cele mai promițătoare destinații atunci când căutați oaza de liniște de care aveți nevoie.

Drumul nu ar trebui să fie chiar așa de lung, dacă alegeți avionul, iar în centrele termale şi de sănătate ale Vamed Vitality World nu doar că vă veţi bucura de tratamente spa de înaltă clasă, ci vă veţi relaxa şi vă veţi reîncărca bateriile pentru viaţa de zi cu zi. În plus, mixul realizat în fiecare hotel spa al Vamed va fi cu siguranță pe gustul celor mai exigente persoane.

Noi am simțit, timp de cinci zile, relaxarea și finul tratament austriac din trei spa-uri și vrem să vă propunem același traseu: Aqua Dome – Tauern SPA Zell am See Kaprun – St. Martins Therme & Lodge.  În final aveți timp chiar și pentru o vizită la Pandorf.

Aqua Dome – arhitectura futuristă din inima Ötztalului. Înconjurat de un peisaj montan care vă taie respirația și amplasat în Längenfeld, landul Tirol, la o distanță de circa 70 km de Innsbruck, complexul termal Aqua Dome Tirol Therme este unul din cele mai moderne din Austria.

Resortul plin de stil face parte din grupul Vamed Vitality World, cel de care aparțin numeroase complexe termale și de sănătate din Austria.

În cel de-al 8 – lea an de existență, complexul impresionează prin arhitectura futuristă chiar din inima Ötztalului prin mărimea fabuloasă a bazinelor interioare și exterioare de peste 50.000 de mp. Ceea ce așteaptă oaspetele, este chiar experiența nouă: arhitectura modernă și oferta bogată dau o nouă formă apei.

În plus, pe lângă diverse bazine de înot și relaxare, Aqua Dome oferă experiența unică din lumea saunei, din saloanele de masaj și înfrumusețare și centrul de fitness propriu.

Prin exclusivitate, confort și flairul unei locuințe elegante și  moderne din Alpi, hotelul de 4* își impresionează de fiecare dată oaspeții. Toate cele 140 de camere și suite oglindesc pofta de viață antrenată de principiile feng shui. Restaurantele din hotel care dispun de  bar, lounge și vinotecă, vă vor răsfața cu o gastronomie deosebită.

Iar legătura tradițională cu natura și curajul pentru inovație se vede până în cel mai mic detaliu.

Tauern SPA Zell am See – Kaprun:  SPA panoramic și piscină de sticlă. Complexul se conectează printr-o arhitectură spectaculoasă și modernă de peisajul unic de la baza ghețarului Kitzsteinhorn. Acesta din urmă constituie plăcerea absolută pentru cei ce iubesc să schieze în natura salbatică, la o altitudine de 3000 m, pe o pulbere de zăpadă. În total sunt 20 de instalații moderne de cablu și o telecabina ce te duce chiar până la 3029 m.

tauern_spa_01

Dar ideea unui base camp, de unde pornesc excursii în Parcul Național Hohe Tauern dar și incursiuni în sinele nostru, este chiar baza acestui concept.

Rezultatul este un hotel exclusivist de 4*S cu facilități ce includ piscine interioare și exterioare de 20.000 de mp, care a fost premiat de curând cu titlul de cel mai bun lifestyle resort al Europei.

Atracția complexului este SPA-ul panoramic unic care include o piscină de sticlă. Piscinele impresionează prin complexitate activă dar și de relaxare, cu un spațiu separat pentru copii care include numeroase atracții în apă, loc de joacă pentru mișcare și creație.

Spațiul de saune cuprinde 13 tipuri diferite, printre care și o saună textilă. Spa-ul Vital Alpin și cosmetic oferă tratamente cu produse naturale din regiune. Peisajul montan din zonă este pe timp de vară spațiul ideal pentru iubitorii sportului și ai muntelui. Iubitorii naturii au la dispoziție tururi ghidate în Parcul Național Hohe Tauern.

St. Martins Therme & Lodge – o “casă în mijlocul naturii”. Inspirație și contemplare. Libertate și vitalitate. Aventură și reîntoarcere la tradiții. Urmând acest concept, veți avea parte de numeroase experiențe între natură și cultură doar la St. Martins Lodge.

Seara, pe terasa de pe malul lacului, la lumina făcliilor, aventura unei zile întregi  devine o poveste pe care o duceți cu voi și care vă va deschide noi orizonturi. Pornind de la conceptul acestui resort exclusivist de 4*, o “casă în mijlocul naturii”, zona din vecinătatea lacului se lasă descoperită într-un fel în care nu ați mai facut-o până acum.

St. Martins Therme & Lodge
Amplasat în estul Austriei, St. Martins Therme & Lodge se află la 20 km de granița cu Ungaria

Amplasată la marginea Parcului Național Neusiedlersee-Seewinkel, complexul oferă oaspeților săi noi dimensiuni – un loc în care vă apropiați de natură, un loc pentru cei care doresc să savureze și să descopere mereu ceva nou.

Tot aici puteţi face excursii și chiar va puteți bucura de un safari în Seewinkel, după care vă puteţi retrage în această minunată oază de linişte, pentru a vă alinta trupul şi sufletul în zona extinsă de wellness. Puteţi face baie în piscinele acoperite şi în aer liber, iar seara puteţi admira vederile superbe către Mica Câmpie Panonică.

Noi vă spunem de pe acum să vă luați la revedere de la ceea ce ați văzut până acum: felul în care vedeți lumea în care trăiți, viziunea despre băi termale și cea despre relaxare.

Amplasat în estul Austriei, St. Martins Therme & Lodge se află la 20 km de granița cu Ungaria

(Articol publicat și în ediția din februarie a suplimentului ForbesLife)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: