Vacanțe de la 1 euro, bilete de avion de la 4 euro și sejururi all inclusive de la 99 de euro! Vacanțe de la 1 euro, bilete de avion de la 4 euro și sejururi all inclusive de la 99 de euro!
Christian Tour promite turiștilor care ajung la Târgul de Turism, deschis la Romexpo în perioada 22 -25 februarie, că pot cumpăra de la standul... Vacanțe de la 1 euro, bilete de avion de la 4 euro și sejururi all inclusive de la 99 de euro!

Christian Tour promite turiștilor care ajung la Târgul de Turism, deschis la Romexpo în perioada 22 -25 februarie, că pot cumpăra de la standul touroperatorului, vacanțe de o săptămână pe insula elenă Evia cu prețuri ce pornesc de la 1 euro (doar cazare), bilete de avion către Santorini, Creta și Zakynthos la 4 euro (la care se adaugă taxele de aeroport) și sejururi all inclusive în stațiunea Antalya din Turcia, în insulele Creta și Rhodos și în stațiunea egipteană Hurghada de la 99 de euro (plus taxele de aeroport).

La Târgul de Turism din primăvară, românii vin mai ales pentru pachetele speciale și pentru reducerile pe care nu le găsesc în mod curent în ofertele agențiilor. Christian Tour este un brand consolidat în ultimii peste 20 de ani, iar turiștii știu deja că la standul agenției noastre găsesc cele mai bune oferte”, afirmă Cristian Pandel, CEO Christian Tour.

Cei care nu vor fi atât de norocoși încât să prindă vacanțe la 1 euro, găsesc tot la standul Christian Tour sute de pachete cu reduceri de până la 50% și oferte speciale valabile pe perioada târgului. Astfel, un bilet de avion dus-întors către Muntenegru poate fi cumpărat cu 19 euro (plus taxe) și cu 29 de euro spre Antalya.

Turiștii care optează pentru transport charter cu autocarul găsesc vacanțe de 7 zile în Grecia, cazare la vilă, cu prețuri de la 19 euro (Zakynthos, Parga și Corfu), de la 20 de euro (Thassos), de la 25 de euro (Evia și Halkidiki), de la 35 de euro (Riviera Olimpului), de la 39 de euro (Lefkada) și de la 84 de euro (stațiunea Kusadasi, Turcia).

Și amatorii de circuite culturale au motive de bucurie. Pachetele cumpărate pe perioada târgului includ excursiile opționale, pentru care în mod obișnuit turiștii ar fi trebuit să plătească. De pildă, cei care vor să descopere regiunile Toscana și Emilia-Romana din Italia și își achiziționează pachetul pe perioada târgului merg gratuit în excursiile opționale “Siena și Florența” și “Pisa și San Gimignano”.

Ofertele sunt valabile pe perioada Târgului de Turism în limita locurilor disponibile. Turiștii care își rezervă acum o vacanță plătesc un avans de 25%, încă 25% până la expirarea perioadei de Early Booking și restul de 50% cu 21 de zile înainte de plecarea în vacanță.

Tot cu ocazia Târgului de Turism, Christian Tour lansează circuite culturale în destinații exotice, precum Thailanda, Cambodgia, Vietnam, Laos, China, Malaezia, Singapore și Cuba. De exemplu, un circuit de 12 zile în Cuba costă de la 1.995 de euro (+ 599 euro taxe de aeroport), iar un circuit de 13 zile în China costă de la 1.499 de euro (+ 499 euro taxe de aeroport).

Standul Christian Tour, portalul spre vară

Pe de altă parte, Christian Tour îi invită pe toți vizitatorii târgului să celebreze cele mai frumoase destinații de vacanță la standul agenției. Astfel, în fiecare din cele patru zile ale târgului, la intervale regulate de timp, vor fi organizate “Ora Greciei”, “Ora României”, “Ora Turciei”, “Ora Croației și Muntenegrului”, “Ora Spaniei” și “Ora Egiptului”.

În intervalul dedicat, prin intermediul muzicii, dansului și al gustărilor tradiționale, turiștii se vor simți mai aproape de fiecare dintre aceste destinații, și, în același timp, vor primi și detalii despre oferte speciale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: