Vacanta la Roma. La Spa. La Belle Maison Spa Vacanta la Roma. La Spa. La Belle Maison Spa
Noua ne este tare dor de Roma. Dar cui nu ii este dor de Roma? De acele stradute fascinante pe care le luam la... Vacanta la Roma. La Spa. La Belle Maison Spa

Noua ne este tare dor de Roma. Dar cui nu ii este dor de Roma? De acele stradute fascinante pe care le luam la pas de dimineata pana seara. De terasele la care ne opream sa ne tragem sufletul si sa ne rasfatam papile gustative cu mancaruri fel de fel. Si cu o bere. De aromele gelateriilor. De acel vibe si de agitatia zilnica. O vacanta la Roma este fix acea energie pozitiva de care ai nevoie pentru a iesi din cotidian.  

Dar, cum situatia actuala nu ne permite aceasta libertate de a calatori, am optat sa ne incarcam bateriile cu “o vacanta la Roma” la Belle Maison Spa. Iar energia si starea de bine sunt aproape la fel ca dupa o frumoasa calatorie pe meleagurile italienesti.

Este incredibil cum un ritual potrivit de relaxare te poate transpune in doar doua ore dintr-o stare intr-alta. Fix ca acel efect inainte si dupa vacanta.  Si, cum va spuneam si in interviul pentru Belle Maison Spa, despre care am scris aici, ne-am propus ca cel putin de doua ori pe luna sa ne rasfatam cu un couple retreat de well being.

De data aceasta, cu gandul la Roma, am gasit la Belle Maison Spa un ritual perfect pentru noi. Acesta include:

  • 45 minute de masaj de relaxare cu arome de portocala dulce si mandarina
  • 15 minute de masaj al scalpului
  • 30 minute de relaxare in jacuzzi, alaturi de un pahar cu prosecco si chipsuri de ciocolata.

Pretul este unul foarte bun, iar terapia merita toti banii. Mai mult, in aceasta perioada, beneficiaza si de o oferta speciala, de 30% discount, special pentru cei ce isi doresc sa isi petreaca serile de vara la spa.  Interesant, nu?

Si, cum serile au fost unele pline pentru noi, ne-am programat vacanta la Roma in weekend. Si a fost wow! Aromele de portocala dulce si mandarina ne-au purtat in filmul unei “dolce vita”.  Unde mai punem ca au fost si o sursa de energie regeneranta pentru minte si corp. Masajul in sine a fost unul dinamic si revigorant. Iar notele citrice ale uleiurilor folosite au facut deliciul acestui rasfat.

Pentru mine si Marian, momentul maxim de relaxare este masajul scalpului. Nu pot descrie in cuvinte acea stare de bine care este data de acest ritual. Toate energiile negative si tensiune dispar instant. Cel putin la noi. Si se instaleaza acel vibe extraordinar de bun.

Totul este incununat cu o baie in jacuzzi. Un moment dulce si efervescent pe final, si plecam de la Belle Maison Spa cu zambetul pe buze. Relaxati. Energizati. Exact ca dupa un city break … la Roma. Stati alaturi de noi sa aflati ce rasfat am ales in urmatoarea perioada.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: