Pe o piata in care lupta este tot mai acerba, UTOK a reusit un partenriat cu Intel, iar modelul i700 reprezinta o premiera pentru...

UTOK_i700_2Pe o piata in care lupta este tot mai acerba, UTOK a reusit un partenriat cu Intel, iar modelul i700 reprezinta o premiera pentru companie, fiind prima tableta proprie cu procesor Intel® Atom™, la 1.2 GHz.

Printre premierele enumerate, astazi, de Camil Perian, general manager al SKIN, companie ce detine si comercializeaza brandul UTOK se numara si folosirea sistemului de operare Android 4.4 KitKat, cea mai recenta versiune oferita de Google. In paralel, noua tableta UTOK i700 vine cu un display de 7 inch, cu rezolutie 1024×600 pixeli si tehnologie de economisire a energiei LVDS. “Dupa cum arata testele de benchmark, aceasta este cu pana la 50% mai rapida decat tabletele cu procesoare Dual Core din gama, insa isi pastreaza accesibilitatea cu care UTOK si-a obisnuit consumatorii”, sustine Camil Perian.

La randul ei, Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK este de parere ca incorporarea Intel Atom in tableta UTOK i700 reprezinta un pas foarte important pentru companie, iar Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Romania si Bulgaria sustine ca obiectivul Intel este sa acopere fiecare categorie de pret si fiecare diagonala cu tablete Intel Inside.

Altfel spus, specificatiile UTOK i700 sunt completate de memoria interna de 8GB, posibilitatea extinderii acesteia cu pana la 32GB, 1GB memorie RAM, WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 si o baterie de 3000 mAh, ce asigura o autonomie de pana la 5 ore.

La fel ca alte produse din gama UTOK, si tableta i700 include servicii si aplicatii preinstalate precum Garantia extensibila la 5 ani, o luna gratuita de filme si TV prin Seenow, un voucher Zonga cu acces la peste 20 de milioane de melodii timp de o luna de zile, 100 de ebook-uri ce pot fi accesate prin aplicatia Elefant eBooks Reader si acces la aplicatia sociala Getlokal.

 UTOK i700 este disponibil la precomanda in magazinele partenere, cu un pret recomandat de 299 lei, urmand ca livrarile sa fie efectuate incepand cu 6 iunie 2014.

Tot astazi, reprezentantii UTOK au anuntat alte doua modele de tablete mai puternice, dar si mai scumpe: i700 ULTRA și i800, dar si un model de smartphone cu procesor octa core. Ambele tablete vor intra pe piata in circa 30 de zile. Pretul nu a fost facut public.

UTOK_i700_1 UTOK_i700_3 Bogdan Georgescu, Intel Camil Perian, SKIN Media Lansare UTOK (1) Lansare UTOK (2)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: