Ca la fiecare lansare importantă Apple, Koyos.ro se află în topul primelor magazine online de gadget-uri care vor avea pe stoc noul model iPhone...
iPhone 5s la Koyos.roCa la fiecare lansare importantă Apple, Koyos.ro se află în topul primelor magazine online de gadget-uri care vor avea pe stoc noul model iPhone 5s.  iPhone 5s va avea un preţ de vânzare de 4.199 lei.

Noul smartphone a fost lansat pe 11 septembrie, alături de versiunea mai accesibilă 5c. Noile iPhone-uri s-au vândut, în primul weekend de la lansare, în nouă milioane de exemplare, stabilind un nou record şi demonstrând, încă o dată, cererea extrem de mare pentru aceste gadget-uri.

Dana Iorga, director general Koyos.ro

Ştim cât de important este să oferim clienţilor noştri cele mai noi tehnologii şi cât de râvnit este, în fiecare an, noul model iPhone. Tocmai de aceea, continuăm tradiţia şi, la fel ca în anii anteriori, Koyos.ro se numără printre primii retaileri online ce au noul iPhone 5s în stoc, disponibil la cel mai bun preţ de pe piaţă”.

iPhone 5s redefineşte cea mai bună experienţă smartphone cu o gamă nouă de funcţii şi caracteristici într-un singur corp elegant, subţire şi uşor. Alături de noul procesor Apple A7 pe 64 de biţi, compania introduce noi tehnologii precum Touch ID care sunt menite să îmbunătăţească securitatea telefonului şi să uşureze deblocarea printr-o simplă atingere a butonului Home. În plus, noul model beneficiază de o cameră foto de 8 megapixeli, cu pixeli cu 15% mai mari şi cu obiectiv mai luminos, f/2.2, ce beneficiază de un bliţ True Tone.

Vezi si: Gadget trends: iPhone 5S vine in Romania la evoMAG. Din 24 septembrie!

  • Emma

    05/06/2015 #1 Author

    S-au vandut ca painea calda, asta e clar. Pentru ca sunt foarte bune.. pentru mine iphone 5 este cel mai tare aparat pe care mi l-am putut inchipui. Mi l-am dorit mult, am strans bani vreo 7 luni pana am reusit sa mi-l iau. Si nu regret. Acum e mai usor ca niciodata sa iti iei ce telefon vrei si la un pret mai bun. Poate fi si second hand. Am gasit aici: http://www.okazii.ro/iphone/iphone-5/

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: