UN STROP DULCE, CAT UN ZAMBET ! UN STROP DULCE, CAT UN ZAMBET !
Siropurile Europlant au concentratii de fruct variabile si le gasiti intr-o varietate de arome. Compania produce cu atentie siropuri delicioase inca din 2003. De... UN STROP DULCE, CAT UN ZAMBET !

Siropurile Europlant au concentratii de fruct variabile si le gasiti intr-o varietate de arome. Compania produce cu atentie siropuri delicioase inca din 2003.

De 12 ani colaboreaza cu success cu majoritatea hypermarketurilor din Romania si investesc constant in utilaje de cea mai buna calitate, iar concentratele folosite sunt atent selectionate.

Printre calitatile produselor Europlant se regasesc:

  • Extracte Naturale – Produsele Europlant folosesc suc obtinut din concentrate naturale.
  • De 17 Ani Delicios – Productie inca din 2003 folosind utilaje de ultima generatie.
  • Origini Controlate – Gamele de sirop BIO sunt produse cu ingrediente din culturi ecologice.
  • Vitamine In Pahar – Pline de vitamine si delicioase pana la ultima picatura.
  • Drop BIO – O noua gama de siropuri Drop este acum disponibila si pentru achizitia online.

Siropurile Drop sunt pasteurizate si contin ingrediente 100% BIO: zahar, continut ridicat de suc de fruct si sirop de aronia provenite din culturi ecologice.

Puteti sa incercati noile siropuri strop preparate la rece ! Acestea sunt pasteurizate, nu contin conservanti, coloranti sau arome artificiale si au o concentratie minima de fruct de 30%. Le gasiti intr-o varietate extinsa de arome inclusiv cele de fragute, pere si cirese negre.

Indiferent de preferinte vor fi delicioase si racoritoare pana la ultima picatura! Totodata, produsele Europlant International beneficiaza de cele mai importante certificari din domeniu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: