Un stil mai smart și mai sănătos de a găti Un stil mai smart și mai sănătos de a găti
Gurmanzi din fire, încercăm totuși (uneori, recunosc) să avem și un stil mai smart și mai sănătos de a găti. Așa că, după ce... Un stil mai smart și mai sănătos de a găti

Gurmanzi din fire, încercăm totuși (uneori, recunosc) să avem și un stil mai smart și mai sănătos de a găti. Așa că, după ce Mihaela m-a tot bătut la cap să folosim tehnologia în avantajul nostru, zilele trecute, am pus la treabă un Mi Smart Air Fryer care face … chiar și cartofi prăjiți, aș putea spune. Dar, fără prea mult ulei!

Știam chiar de la lansare ce poate noul aparat Mi Smart Air Fryer 3.5L, dar am zis că trebuie să vedem cu ochii noștri. Mai pe scurt, el gătește, iar noi vedem… un sfert dintr-un serial în tot acest timp.

Cu toții trebuie să știm că un stil de viață inteligent începe cu bucătăria. Iar Mi Smart Air Fryer 3.5L se adresează oamenilor extrem de ocupați (nu întotdeauna), dar care nu sunt dispuși să facă compromisuri în privința unui stil de viață mai sănătos. Mi Smart Air Fryer 3.5L îi ajută să gătească acasă simplu și sănătos – fără a folosi ulei.

Ne-a luat cam 2 minute să deschidem cutia și să îl pornim… cu tot cu cartofii în el. Ca să fie totul și mai ușor, trebuie să știți că, fiind compatibil cu aplicația Mi Home, dispozitivul poate fi ușor controlat remote și poate fi setat la orice temperatură între 40°C și 200°C.

Mai mult chiar, odată instalată pe un smartphone, aplicația oferă și peste 100 de idei de rețete de preparate rapide ce se pot face în fiecare zi cu Mi Smart Air Fryer 3.5L.

Noi l-am folosit, momentan pentru cartofi pai și pulpe de pui, totul find gata cât ai zice pește. Ahh, da. Puteți face chiar și pește, steak, creveți și multe altele.

Unde mai pui că, folosind Mi Smart Air Fryer 3.5L, poți programa un preparat în avans cu până la 24 de ore. Acest lucru oferă posibilități nelimitate, fie că este vorba despre fermentarea lactatelor sau deshidratarea hranei pentru animalele de companie. Și încă ceva, atunci când mâinile nu pot fi folosite, comenzile vocale asigurate de Google Assistant și Amazon Alexa pot porni, pune pe pauză sau verifica timpul rămas pentru preparare. Timp, pe care îl afișează și ecranul telefonului,  sau display-ul OLED al aparatului.

Și încă ceva… da, puteți chiar și adăuga un pic de ulei acolo unde considerați că este nevoie.

Am mai aflat, între timp, că friteuza Mi Smart Air Fryer este mult mai mult decat o simpla friteuza. Cu o gama de temperaturi reglabile de la 40°C la 200°C si 2 setari ale vitezei ventilatorului, puteti dezgheta, usca si fermenta, praji, coace, frige si chiar praji, ceea ce il face ideal pentru prepararea carnii, a pestelui si chiar a prajiturilor.

Variabilitatea ridicata a setarilor extinde si mai mult capacitatile aparatului. De exemplu, puteti fermenta iaurtul timp de 80 de ore la 40ºC si fructele uscate timp de 5 ore la 60ºC.

BONUS: Cosul pentru alimente are o capacitate de 3,5 litri si o suprafata antiaderenta care impiedica lipirea alimentelor. De asemenea, poate fi spalat in masina de spalat vase.

Cu ce vine nou friteuza Xiaomi Mi Smart Air Fryer? Simplu. Toate avantajele sale se rezuma la un singur lucru: circulatia aerului cald la 360°. Aceasta tehnica va permite sa preparati rapid mancarurile preferate, majoritatea dintre ele fara grasimi.

In acest fel, veti obtine o textura crocanta si delicioasa si rezultate mai usoare si mai sanatoase. Alimentele sunt expuse la temperaturi ridicate din toate partile intr-o clipa. Ca urmare, carnea, de exemplu, este trasa imediat inauntru si toate sucurile raman in interior.

Rezultatul este o delicatesa moale si suculenta. In plus, ridicarea instantanee la temperatura dorita accelereaza in mod semnificativ intregul preparat.

Pe scurt, nu mai trebuie sa petreceti ore intregi in bucatarie pentru a pregati mese sanatoase si gustoase. Cu Xiaomi Mi Smart Air Fryer, puteti pregati mese delicioase in cateva minute. Cu putin sau fără ulei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: