Un pionier în comunicarea online din România vândut pe 5 milioane de euro Un pionier în comunicarea online din România vândut pe 5 milioane de euro
Kinecto International, parte din Tempo Creative Group, a fost achiziţionată de reţeaua globală de media şi comunicare digitală Aegis Media, în cadrul unei tranzacţii... Un pionier în comunicarea online din România vândut pe 5 milioane de euro
onlineKinecto International, parte din Tempo Creative Group, a fost achiziţionată de reţeaua globală de media şi comunicare digitală Aegis Media, în cadrul unei tranzacţii a cărei valoare totală este de cca. 5 milioane euro, în funcţie de îndeplinirea anumitor indicatori financiari.

Vânzarea Kinecto către Aegis Media a presupus achiziţia participaţiei integrale de capital deţinută în mod egal de Dragoş Grigoriu şi Radu Ionescu, în cadrul unui proces elaborat de negociere.

Vânzătorii au fost asistaţi de o echipă de avocaţi din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii, sub coordonarea lui Cornel Popa, Partener şi Dominic Morega, Managing Associate.

Negocierile s-au întins pe durata mai multor luni de zile, în special datorită structurii relativ complexe pentru astfel de tranzacţii. Buna colaborare pe care am avut-o cu clienţii noştri, asociaţii Kinecto, a fost esenţială pentru înţelegerea specificului activităţii de nişă a societăţii care a făcut obiectul tranzacţiei, dar şi a indicatorilor financiari în funcţie de care se stabileşte preţul final”

Dominic Morega, Managing Associate al Ţuca Zbârcea & Asociaţii

A fost un proces complex, în care experienţa avocaţilor de la Ţuca Zbârcea & Asociaţii a permis acomodarea cerinţelor sofisticate ale unui investitor de talia Aegis şi, desigur, finalizarea cu succes a celei mai importante tranzacţii din industria de comunicare online din România, o piaţă cu un potenţial important de dezvoltare”

Dragoş Grigoriu, asociat Kinecto şi fondator al Tempo Creative Group.

Fondată în 2002, Kinecto este una dintre cele mai importante agenţii de comunicare digitală din România. Kinecto, pionier în comunicarea online, îmbină competenţele strategice, creative şi tehnologice pentru a crea soluţii de comunicare eficiente, ariile de expertiză incluzând campanii online şi în social media, programe CRM, dezvoltarea de siteuri şi micrositeuri, email marketing sau search engine marketing. Lista de clienţi a Kinecto include BCR, IKEA, Unilever sau LG.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: