Tamaris, un nou trend se află la linia de start! Tamaris, un nou trend se află la linia de start!
Pe locuri, fiţi gata, start – un nou trend se află la linia de start, făcându-şi încălzirea în sezoanele precedente. Tamaris pune accentul pe... Tamaris, un nou trend se află la linia de start!

Pe locuri, fiţi gata, start – un nou trend se află la linia de start, făcându-şi încălzirea în sezoanele precedente. Tamaris pune accentul pe tenişi, modelele noi fiind accesibile eroilor de zi cu zi. Fie că se regăsesc în ţinutele de pe stradă sau de pe catwalk, tenişii au o greutate aparte!

Acum sunt mult mai confortabili, datorită tălpilor moi. Aceste caracteristici vin în ajutorul confortului în timpul mersului şi alergării. Materialul elastic şi lejer – pânză sau materiale textile – asigură flexibilitate şi stabilitate modelor. Pe lângă confort, forma, aspectul şi culorile joacă un rol crucial.

Tamaris impresionează prin calitate şi diversitate, cu tenişi în stil retro şi modele pentru jogging într-o paletă variată de culori. Noile vedete ale colecţiei: balerinii sport şi tenişii fără şiret câştigă detaşat graţie elasticului integrat materialului şi modelelor împletite. Cu această echipă, Tamaris începe în forţă sezonul tenişilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: