Un nou hit King: AlphaBetty Saga ajunge pe dispozitivele mobile în întreaga lume Un nou hit King: AlphaBetty Saga ajunge pe dispozitivele mobile în întreaga lume
King Digital Entertainment, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual pentru platformele mobile și dezvoltatorii francizei Candy Crush și Farm Heroes Saga,... Un nou hit King: AlphaBetty Saga ajunge pe dispozitivele mobile în întreaga lume

King Digital Entertainment, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual pentru platformele mobile și dezvoltatorii francizei Candy Crush și Farm Heroes Saga, lansează primul joc ‘Saga’ bazat pe construcția de cuvinte, AlphaBetty Saga.

Noul joc poate fi descărcat gratuit, începând de astăzi, de pe AppStore și GooglePlay și îi provoacă pe jucători să ia parte la o călătorie în lumea cuvintelor, acompaniați de o serie de personaje fantastice – un grup de șoareci aventurieri.

AlphaBetty Saga îi invită pe utilizatori să ia parte la o expediție plină de aventură, alături de Betty, un șoarece tânăr și temerar. Acțiunea se desfășoară în perioada anilor 1930 și o surprinde pe Betty care  își urmează tatăl, Profesorul Alpha, și pe asistentul său loial, Barney,  în căutarea cuvintelor lipsă din “Enciclopedia Universală”.

În calitate de reprezentant al universului cuvintelor, Profesorul Alpha apelează la ajutorul jucătorilor pentru a completa legendara carte.

Acest joc cu rezonanță, bazat pe construcțiile de cuvinte, permite formarea familiilor lexicale urmând mai multe direcții și nu doar pe cea liniară. Astfel utilizatorii pot dezvolta cuvinte creative și se conturează noi oportunități strategice pentru jucători.

Utlizatorii trebuie să unească  litere adiacente pentru a crea cuvinte, a obține punctaj și, în cele din urmă, pentru a călători printr-o lume destul de asemănătoare cu a noastră,  cu excepția unui mic detaliu – este locuită de șoareci și mare parte din aceasta este construită din edificii de lactate!

”Noi, în cadrul King, ne gândim în permanență la modalități inedite prin intermediul cărora să le oferim divertisment utilizatorilor noștri. Astfel, ne diversificăm  și portofoliul de jocuri”, a declarat Mihai Sfrijan, Head of Studio King București.

AlphaBetty Saga îndeplinește aceste condiții și este primul nostru joc de tip “Saga” care are la bază jocuri lexicale și le  oferă  jucătorilor o nouă experiență  ce implică  gândirea strategică și îi poartă într-o  lume plină de aventură.

AlphaBetty Saga se va lansa cu:

  • 5 modalități diferite de joc:
  • Scoring: Pur și simplu creezi cuvinte pentru a colecta puncte
  • Cheese Falls: Aduci bucăți de brânză către baza jocului pentru a le colecta
  • Bubble Pop: Inserezi o literă dintr-un cuvânt într-un balon pentru a îl face să explodeze
  • Word Frenzy: Creezi și colectezi un număr prestabilit de cuvinte conținând un anumit număr de  litere
  • Cheddar Spreader: Împarte bucăți de branză sub diferite pătrățele de joc
  • 140 de niveluri împărțite în trei capitole : Londra, Egipt, New York
  • Artefacte care se pot colecta, care conțin abilități unice și pot ajuta jucătorii să depășească nivelurile dificile de-a lungul călătoriei

AlphaBetty Saga poate fi jucat acum gratuit pe platformele iOS, Google Android și Facebook.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: