Un nou feature al Instagram ne permite să facem colaje foto Un nou feature al Instagram ne permite să facem colaje foto
Fanii serviciului de photo sharing Instagram au un nou motiv de bucurie: o nouă trăsătură a aplicației le permite acum utilizatorilor să posteze colaje... Un nou feature al Instagram ne permite să facem colaje foto

Fanii serviciului de photo sharing Instagram au un nou motiv de bucurie: o nouă trăsătură a aplicației le permite acum utilizatorilor să posteze colaje de fotografii.

Potrivit datelor companiei, 1 din 5 utilizatori ai aplicației (care a ajuns la peste 300 de milioane de useri lunari) postează fotografii de tip colaj folosind alte aplicații care pot genera astfel de imagini. Așa că, oficialii Instagram au hotărât să vină în ajutorul publicului și să lanseze Layout, a doua aplicație de sine stătătoare (după Hyperlapse), care poate transforma fotografiile în colaje.

Layout s-a lansat recent pentru gadgeturile cu iOS, o versiune pentru dispozitivele care au la bază sistemul de operare Android urmând să fie lansată în lunile viitoare.

Utilizatorii Layout sunt introduși de la început în galeria foto a telefonului, trebuind doar să-și selecteze fotografiile pe care serviciul le va transforma apoi în colaje. Totodată, aplicația are un buton care le permite userilor să își vadă mult mai rapid și ușor fotografiile de tip selfie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: