Un nou magazin Salamander se va deschide vineri, 28 februarie, în AFI Palace Cotroceni. Astfel, centrul comercial îşi extinde oferta şi diversifică mixul de...

SalamanderUn nou magazin Salamander se va deschide vineri, 28 februarie, în AFI Palace Cotroceni. Astfel, centrul comercial îşi extinde oferta şi diversifică mixul de branduri pus la dispoziţia clienţilor săi.

Vineri, 28 februarie, va fi inaugurat noul magazin Salamander, la etajul 1 din AFI Palace Cotroceni. Cu o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi, acest magazin multibrand oferă o gamă largă de modele de încălţăminte şi genţi de o calitate superioară.

Ne bucurăm să inaugurăm, la început de primăvară, un nou magazin care să îmbogăţească oferta de fashion pentru doamnele şi domnişoarele care trec pragul AFI Palace Cotroceni. În luna femeii, ne propunem să dezvoltăm combinaţia optimă de shopping, răsfăţ şi relaxare”, declară Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Produsele de marochinărie disponibile poartă semnăturile unor branduri de renume precum Salamander, Tamaris, Ara, Pour Moi, VA, Otter, Effegi, Flexx sau Caprice. Cu ocazia deschiderii noului magazin, reprezentanţii Salamander vor oferi un discount de 20% la o selecţie de articole din noua colecţie de primăvară-vară.

Salamander este un nume care se bucură de un nivel ridicat de popularitate şi notorietate la nivel internaţional. Prin valori precum stilul clasic, inconfundabil, şi originea de înaltă calitate a produselor, Salamander a reuşit să se impună ca un brand de renume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: