Un Halloween plin de mistere la București Mall Un Halloween plin de mistere la București Mall
Un Scary Show de neuitat, sesiuni foto „terifiante”, jocuri, ateliere de confecționat costume pentru copii și alte surprize vor  anima București Mall în weekend-ul... Un Halloween plin de mistere la București Mall

Un Scary Show de neuitat, sesiuni foto „terifiante”, jocuri, ateliere de confecționat costume pentru copii și alte surprize vor  anima București Mall în weekend-ul de Halloween, pe 31 octombrie și 1 noiembrie.

Un weekend plin de mistere li se pregătește vizitatorilor București Mall, cu ocazia sărbătorii de Halloween. Mall-ul va fi transformat într-un loc spectaculos, din care nu vor lipsi dovlecii, personajele costumate, jocurile, dansul și „sperieturile”.

Deschiderea weekend-ului „horror” va avea loc sâmbătă, 31 octombrie, cu un Scary Show  care îi va lua prin surprindere pe vizitatorii mall-ului, de la 18.00 și 20.00.  Aceștia vor recunoaște melodii celebre, reinterpretate într-un mod neașteptat, în costume spectaculoase de Halloween.

În ambele seri, între 18:00 și 21:00, personajele care vor prinde viață în București Mall se vor poza cu vizitatorii la un Mysterious Photo Corner special amenajat. Părinți și copii deopotrivă se vor distra făcându-și selfie-uri și fotografii „terifiante” pe care le vor primi apoi drept amintire.

Duminică, pe 1 noiembrie, între 11:00 și 14:00, în cadrul Clubului Copiilor va avea loc o ediție specială de Halloween – Ghosts & Kids. Cei mici sunt așteptați în costume de Halloween la ateliere tematice, unde vor confecționa recuzită de fantomă din materiale textile și decorațiuni cu lilieci. Cel mai frumos costum va fi premiat. Programul cuprinde și jocuri tematice, dansuri, karaoke, lecții de magie și multe alte surprize.

București Mall este primul centru comercial modern din România. În luna septembrie 2015, a împlinit 16 ani de la inaugurare.

Poster Halloween Bucuresti Mall

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: