Jose Ignacio de la Torre va conduce echipa Flash Office Solution începând din această lună şi are ca misiune dezvoltarea sustenabilă a companiei care...

Torre_GM_Flash2Jose Ignacio de la Torre va conduce echipa Flash Office Solution începând din această lună şi are ca misiune dezvoltarea sustenabilă a companiei care oferă servicii complete de „instant offices” (birouri la comandă) în România.

„Flash Office Sollution este o companie cu o ascensiune rapidă, în numai şase luni de activitate  având rezultate peste aşteptări: primul centru din strada Armand Călinescu  are deja  un grad curent de ocupare de peste 75%, ceea ce ne face să ne gândim la extindere. Strategia noastră va fi să oferim în continuare birouri standard complet mobilate, utilate şi cu servicii incluse, dar şi să urmărim adaptarea lor, pe nevoile curente ale clienţilor. De exemplu, la un birou IT&C automatul de cafea, viteza de Internet şi facilităţile tehnice sunt cele mai importante şi le găseşte la o dotare standard, dar pentru un cabinet de avocatură vom putea discuta, de ce nu, despre o sală de primire, una de meeting amenajată special şi rafturi pentru dosare, astfel încât orice tip de activitate îşi va putea găsi loc în centrul nostru. Vor veni la Flash Office ca la biroul lor propriu, doar că nu vor duce grija lui, noi le vom oferi totul, inclusiv servicii de mentenanţă a spaţiului şi  administrare de reţea de calculatoare, atunci când este cazul”

Jose Ignacio de la Torre, noul General Manager al Flash Office Solutions

Jose Ignatio de la Torre este specializat în managementul de companii cu o dezvoltare rapidă, pe segmente de piaţă care cunosc o dinamică deosebită şi necesită calităţi atât de leadership, cât şi abilităţi financiare şi tehnice.

Jose Ignacio de la Torre a condus în ultimii şapte ani filiala Alvarion din Spania, deţinând funcţia de Country Manager al Alvarion Spain SLU (NASDAQ: ALVR), unde anterior a ocupat funcţia de Finance Manager. Alvarion este un important furnizor mondial de soluţii WiMAX.

Jose Ignatio de la Torre deţine un Master MBA în Comerţ şi a terminat studiile la Universitatea din Porto, fiind licenţiat în Business Administration.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: