Un confort sporit cu o fereastră de 80 de mm Un confort sporit cu o fereastră de 80 de mm
Izolarea fonică și cea termică sunt două caracteristici extrem de importante în ceea ce privește tâmplăria PVC. Ferestrele vechi reprezintă cea mai mare sursă... Un confort sporit cu o fereastră de 80 de mm

Izolarea fonică și cea termică sunt două caracteristici extrem de importante în ceea ce privește tâmplăria PVC. Ferestrele vechi reprezintă cea mai mare sursă de pierderi energetice din casă, fiind slab izolate și depășite tehnologic. Rezultatul este ușor de calculat: pierderi semnificative de energie termică prin ferestre, cu implicații nefaste asupra bugetului și confortului familiei. Studiile arată că prin ferestre și uși se pierde 47% din energia termică produsă într-o casă.

Pe de altă parte, poluarea sonoră reprezintă un factor perturbator pentru sănătatea unei familii. Expunerea îndelungată la zgomot înalt și constant poate duce la dereglări psiho-somatice grave, fiind un factor de acutizare al stresului. Există studii ce arată creșterea incidenței bolilor cardio-vasculare, datorate zgomotului puternic.

Pentru a răspunde acestor factori, compania Electric Plus, deținătorul brandului Barrier, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, lansează un nou produs, special creat pentru a răspunde celor mai exigente cerințe de structură ambientală și arhitecturală: ferestrele placate cu aluminiu – Barrier 80+. Produsul inovator realizat de Barrier are o dimensiune de doar 80 de mm, rezultat al cercetării și orientării față de cerințele pieței.

Deoarece produsele Barrier 80+ sunt placate cu aluminiu, ele reprezintă treapta cea mai de sus atinsă vreodată de ferestrele din PVC clasice. Practic, același material, PVC-ul, cu dimensiuni reduse, a permis doar prin reconfigurarea geometrică, prin recompunerea sistemului de repere și prin placare cu aluminiu o performanță superioară.

„Primul semn de maturizare a pieței tâmplăriei PVC este momentul în care valoarea devine criteriul principal de selecție și nu prețul. Avantajele acestui nou produs Barrier sunt: izolare termică și fonică sporită; flexibilitate și adaptabilitate; rezistență mai mare a profilului la intemperii. Ferestrele Barrier 80+ placate cu aluminiu pot fi personalizate într-o gamă largă de culori. Izolarea termică oferită este cu până la 50% mai ridicată, comparativ cu ferestrele standard actuale. Zgomotul este de asemenea redus cu până la 22 de ori”, a spus Adrian Gârmacea, Director General al companiei Electric Plus.

Ferestrele Barrier 80+ placate cu aluminiu vin și cu o protecție antiefracție sporită, până la clasa RC3, adică de 10 ori mai bună față de ferestrele fără sisteme antiefracție.

În prezent, complexul industrial al Electric Plus asigură toată gama de produse pentru tâmplărie PVC, de la producția de ferestre și uși, la sticlă termoizolantă, foliere profile, curbare profile, precum și uși secționale rezidențiale și industriale și rulouri. Compania deține cele mai moderne linii de fabricație din domeniu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: