ULTRAFORMER 3, tehnologia MMFU pentru lifting nechirurgical al zonei ochilor, a fost lansată de Top Line România ULTRAFORMER 3, tehnologia MMFU pentru lifting nechirurgical al zonei ochilor, a fost lansată de Top Line România
Specialiștii Top Line România au prezentat, în premieră, la Centrele Silhouette din București, noile tratamente intensive ULTRAFORMER 3, ce oferă lifting nechirurgical pentru zona... ULTRAFORMER 3, tehnologia MMFU pentru lifting nechirurgical al zonei ochilor, a fost lansată de Top Line România

Specialiștii Top Line România au prezentat, în premieră, la Centrele Silhouette din București, noile tratamente intensive ULTRAFORMER 3, ce oferă lifting nechirurgical pentru zona din jurul ochilor (periorbitală) și pot modela conturul si volumul facial.

Această nouă aplicație completează cu succes efectele consacrate ale ULTRAFORMER 3, de lifting facial și remodelare corporală, proceduri total neinvazive și cu rezultate care durează un an după o singură ședință.

În prezența invitaților VIP, a reprezentanților Mass Media și a specialiștilor din industria de frumusețe, a fost prezentat modul în care tehnologia MMFU, prin acțiunea ultrasunetelor micro și macro-focalizate de mare intensitate, întinerește trăsăturile chipului, acționând în zona din jurul ochilor și a ridurilor profunde ce apar între nas și buze.

În urma unei ședințe personalizate ce durează între 20 și 30 de minute, laxitatea cutanată a pielii este tratată, ridurile sunt diminuate, iar aspectul general al chipului este întinerit. Rezultatele sunt vizibile imediat, însă efectul maxim se obține după trei luni și poate dura chiar și mai mult de un an.

ULTRAFORMER 3 folosește energie focusată de înaltă intensitate pe bază de ultrasunete ce pătrunde în zona vizată. Astfel, se creează puncte de coagulare și se stimulează crearea de colagen nou în țesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate și remodelare corporală. Colagenul și elastina sunt de natură endogenă, produse de propriul corp, motiv pentru care rezultatele persistă foarte de mult.

Tratamentul pentru față și gât durează 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute.

ULTRAFORMER 3 a devenit inclusiv tehnologia nechirurgicală preferată de vedete îndrăgite din România. Anca Serea, Carmen Brumă, Cătălin Botezatu, Ileana Badiu, Albertina Ionescu, Adina Halas au urmat la Centrele Silhouette din București procedura care a oferit rezultatele estetice dorite, într-un mod complet natural, neinvaziv.

La evenimentul desfășurat la Silhouette Dorobanți printre persoanele publice prezente s-au aflat și Andreea Bălan, Ela Crăciun, Cristina Mihaela Dorobanțu, Lorena Buhnici, Andreea Perju.

ULTRAFORMER 3 poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprâncene, pomeți, maxilar inferior, în cazul bărbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gât, mijloc, axilă, abdomen, coapse.

Tratamentul se personalizează în funcție de nevoile tenului și nu necesită anestezie și nici perioadă de recuperare. Rezultatul maxim se obține după trei luni, însă îmbunătățirea texturii pielii și fermitatea acesteia se remarcă imediat după sesiunea tratamentului.

Din acest motiv, ULTRAFORMER 3 este considerat cea mai eficientă tehnologie de acest tip de pe piață. Tehnologia este sigură și neinvazivă, iar aparatul are CE medical.

ULTRAFORMER 3 este disponibil în centrele și saloanele partenere Top Line, inclusiv Centrele Silhouette din București (www.silhouette.ro).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: