Ultimul episod din „Dragoste infinita”: Kemal si Emir duc ultima lupta la Kanal D! Ultimul episod din „Dragoste infinita”: Kemal si Emir duc ultima lupta la Kanal D!
Incepand de joi seara, telespectatorii vor putea urmari un nou sezon al serialului „Bahar: Viata furata”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de... Ultimul episod din „Dragoste infinita”: Kemal si Emir duc ultima lupta la Kanal D!

Incepand de joi seara, telespectatorii vor putea urmari un nou sezon al serialului „Bahar: Viata furata”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Ultimul episod din „Dragoste infinita”, serialul fenomen ce a pus pe jar Romania, se difuzeaza in aceasta seara, la Kanal D!

Astazi, de la ora 20:00, telespectatorii Kanal D vor afla deznodamantul povestii serialului care a cucerit inimile romanilor! „Dragoste infinita” ajunge la final, se cern acum zbaterile, cautarile eroilor care i-au tinut pe fani cu inima la gura timp de patru luni!

Daca pana acum Kemal si Nihan au luptat fara incetare pentru a fi impreuna, iata ca destinul ii pune in fata celei mai grele incercari. Desi au devenit o familie, asa cum si-au dorit intotdeauna, cei doi indragostiti trebuie sa poarte o ultima lupta in fata destinului.

Dupa rapirea fetitei lor de catre Emir, Nihan si Kemal si-au invatat lectia. Ei planuiesc sa plece din tara, departe de Emir, astfel incat familia lor sa fie ferita de toate nenorocirile pe care familia Kozcuoglu le-ar mai putea provoca.

Emir este dispus sa faca orice pentru a ramane in libertate, chiar sa renunte la Nihan. Kemal, in schimb, nu se teme pentru viata lui pe care este dispus sa o piarda pentru iubita lui sotie.

Planul familiei Soydere este dat insa, peste cap, atunci cand Emir intra in actiune. Aflati pe punctul de plecare, Nihan este rapita din aeroport.

Kemal primeste lovitura dupa lovitura. Dupa Nihan, Zeynep, Zehir si Ayhan sunt sechestrati de catre oamenii lui Emir, totul pentru a-i produce suferinta rivalului sau si pentru a-si negocia “libertea”. Kemal este pus in situatia de a face cateva alegeri vitale!

Emir nu crede ca poate fi invins de dragostea pe care Nihan si Kemal o impartasesc. Afla ce se va intampla cu iubirea dintre Nihan si Kemal! Va reusi maleficul Emir sa isi duca planurile de razbunare la indeplinire?

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: