UBER și DISNEY își unesc forțele pentru o experiență “ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS” UBER și DISNEY își unesc forțele pentru o experiență “ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS”
Uber anunță un parteneriat cu Disney, prin care transformă cursele cu Uber într-o experiență desprinsă din Rogue One: O poveste Star Wars. Odată ce... UBER și DISNEY își unesc forțele pentru o experiență “ROGUE ONE: O POVESTE STAR WARS”

Uber anunță un parteneriat cu Disney, prin care transformă cursele cu Uber într-o experiență desprinsă din Rogue One: O poveste Star Wars. Odată ce utilizatorii își activează opțiunea în aplicație, vor putea vedea efecte speciale inspirate de film și vor avea acces la conținut video exclusiv.

Mașinile din aplicația Uber sunt înlocuite de nave spațiale, iar utilizatorii pot vedea în aplicație secvențe din film în premieră.

Opțiunea este disponibilă până pe 18 decembrie în sute de orașe din toată lumea, inclusiv în București, Cluj, Timișoara și Brașov, chiar înainte de lansarea filmului în cinematografe.

Cum funcționează:

  1. Deschizi aplicația Uber
  2. Activezi cardul Rogue One: A Star Wars Story, vizibil în partea de jos a aplicației
  3. Introduci destinația și te bucuri de drum

Uber îi ajută pe oameni să ajungă la destinație ușor și în sigurață. Colaborarea cu Disney are rolul să transforme fiecare călătorie într-o experiență aparte, pentru zecile de mii de fani Star Wars din România și nu numai”, a spus Irina Scarlat, Marketing Manager Uber România.

Filmul intră în avanpremieră din data de 15 decembrie 2016 în toate cinematografele partenere și poate fi vizionat în 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos. Asocierea cu Uber vine din dorința de a surprinde în mod placut fanii universului Star Wars și de a-i aduce mai aproape de experienta cinematografică, oferindu-le acces la conținut exclusiv” a declarat Andreea Zidaru, General Manager Forum Film Romania, distribuitorul filmelor Disney în România.

ROGUE ONE: O poveste Star Wars

Produs de Lucas Film, Rogue One: O poveste Star Wars, este primul dintr-o serie de filme de sine stătătoare care completeză saga Star Wars.

În vreme de razboi, un grup de eroi mai puțin obișnuiți pornesc împreună în misiunea de a fura planurile Death Star, cea mai importantă armă de distrugere a Imperiului. Acest eveniment aduce împreună oameni obișnuiți care aleg să facă lucruri extraordinare și, astfel, își depășesc limitele.

Rogue One: O poveste Star Wars e regizat de Gareth Edwards și îi are ca actori pe Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, with Jiang Wen și Forest Whitaker.

Povestea e scrisă de John Knoll și Gary Whitta, iar scenariul de Chris Weitz și Tony Gilroy.  Rogue One: A Star Wars Story e în cinematografele din România din data de 15 Decembrie, 2016.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: