Twitter bate pasul pe loc Twitter bate pasul pe loc
Potrivit oficialilor platformei de microblogging Twitter, citați de Reuters, în al doilea trimestru al acestui an, numărul utilizatorilor a ajuns la 304 milioane de... Twitter bate pasul pe loc

Potrivit oficialilor platformei de microblogging Twitter, citați de Reuters, în al doilea trimestru al acestui an, numărul utilizatorilor a ajuns la 304 milioane de persoane, în creștere cu doar 2 milioane de persoane comparativ cu trimestrul anterior.

Astfel, compania se confruntă cu cea mai mică rată de creștere a numărului lunar de utilizatori din momentul în care s-a lansat pe bursă, acum doi ani.  Problemele pe care compania le are în a aduce mai mulți utilizatori sunt un motiv de îngrijorare pentru investitori, aceștia având ca preocupare centrală potențialul de creștere al Twitter.

“Nu ne așteptăm să vedem o creștere susținută a numărului lunar de utilizatori până când nu vom ajunge să îi atragem din mass market”, a declrat Antony Noto, CFO în cadrul Twitter, citat de Reuters.

Pe lângă problemele legate de utilizatori, doi manageri al Twitter și-au anunțat recent plecarea din companie. Todd Jackson, manager de produs, va pleca la Dropbox, în timp ce Christian Oestlien, vicepreședintele diviziei de product management, se va alătura YouTube.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: