Tu cum te relaxezi primăvara? Tu cum te relaxezi primăvara?
Oricât de multitasking am devenit, relaxarea nu trebuie să lipsească din rutina noastră. După această iarnă lungă, după ce ne-am relaxat privind un film... Tu cum te relaxezi primăvara?

Oricât de multitasking am devenit, relaxarea nu trebuie să lipsească din rutina noastră. După această iarnă lungă, după ce ne-am relaxat privind un film pe canapea sau în mall, la o cană de vin fiert sau citind în vârful patului, a venit anotimpul care ne scoate din casaă în timpul liber.

Parcurile devin atractive, drumețiile montane sau o fugă până la mare sunt momente prețioase pentru relaxare.

Și pentru că nu putem să ne facem apariția pe scena primăverii îmbrăcate orișicum, TAKKO ne propune o colecție de piese vestimentare și accesorii irezistibile.

Chimono-urile sunt piese must have în acest sezon. Pentru o dimineață leneșă sau o seară răcoroasă, chimono-ul este un element care nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Nici rochia albă, simplă, feminină, ce poate fi accesorizată în funcție de imaginația fiecăreia nu trebuie să fie lăsată deoparte.

O pereche de pantaloni albi, fie că sunt jeans, fie că nu, sunt cei mai ușor de purtat într-o zi cu multe taskuri și întâlniri pe fugă. Asortați-i cu un tricou colorat și bucurați-vă de o nouă zi!

O pereche de pantaloni lejeri, comozi și în tonuri vesele ne pot însoți în zilele libere sau de weekend. Să nu uităm de accesorii, pentru că este anotimpul lor! Colierele, șalurile sau accesoriile de păr ne fac să ne simțim diferite, speciale și unice.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: