Trupa Vunk schimbă regulile și lansează trilogia ENIGMA! Trupa Vunk schimbă regulile și lansează trilogia ENIGMA!
Așa cum și-a obișnuit fanii, trupa Vunk continuă proiectele speciale și lansează trilogia ENIGMA. Concertele trupei Vunk au fost considerate unele dintre cele mai bune... Trupa Vunk schimbă regulile și lansează trilogia ENIGMA!

Așa cum și-a obișnuit fanii, trupa Vunk continuă proiectele speciale și lansează trilogia ENIGMA. Concertele trupei Vunk au fost considerate unele dintre cele mai bune și inovatoare producții. Anul aceasta fanii se vor bucura nu de unul ci de trei concerte.

Trilogia va fi deschisă de concertul din 15 octombrie de la Beraria H, urmat de un concert pe 9 decembrie, al treilea concert desfășurându-se pe 21 aprilie.

“Patru ani la rând le-am arătat fanilor nostri în concertele de la Polivalentă, povești cu emoție, energie, inovații, premiere pentru spectacolele din România. In acest an schimbăm regula și în loc de un concert vor fi trei. Am gândit o Trilogie în care vorbim despre încrederea pe care o dau fanii unui artist, sportiv sau orice fel de performer. Atunci când un spectator cumpără bilet la spectacol, cumpără, de fapt, pentru doi: pentru el și pentru artist. Așa s-a născut și piesa “Du-mă mai departe”, care dă titlul primului concert din Trilogie, o piesa care va fi un duet cu Smiley.”, a declarat liderul trupei Vunk, Cornel ILIE.

Aceasta nu este singura supriză. Beraria H se va transforma complet pentru acest concert și scena va avea un design cu totul special.

Biletele pentru concertul “Du-mă mai departe”, au fost puse deja în vanzare pe iabilet.ro, bilete.ro și în magazinele inmedio si Germanos, iar pana pe 20 septembrie pot fi achiziționate la prețuri speciale.

vunk-du-ma-mai-departe

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: