tripsta isi lanseaza aplicatie pentru telefoanele cu Android tripsta isi lanseaza aplicatie pentru telefoanele cu Android
Nou-lansata aplicatie Android completeaza experienta tripsta de pe dispozitive mobile care include deja o aplicatie iOS, lansata in 2014. Aceasta a atras din ce... tripsta isi lanseaza aplicatie pentru telefoanele cu Android

Nou-lansata aplicatie Android completeaza experienta tripsta de pe dispozitive mobile care include deja o aplicatie iOS, lansata in 2014. Aceasta a atras din ce in ce mai multi utilizatori, inregistrand o crestere suplimentara de 15% a utilizarii si de 8% a numarului de rezervari realizate numai in ultimul an.

Aceasta noua aplicatie are un design modern si simplu iar utilizatorii pot folosi toate functionalitatile oferite in mod traditional de tripsta: compararea preturilor, aplicarea de filtre pentru rezultate in conformitate cu nevoile,  un proces de rezervare rapid, simplu si securizat, precum si oferte exclusive catre destinatii de top.

De asemenea, cu un simplu login, utilizatorii au acces la functionalitati suplimentare, care sunt disponibile tuturor utilizatorilor tripsta, odata inregistrati in aplicatie: urmarirea rezervarilor, salvarea datelor pasagerilor si a adreselor pentru a fi folosite la rezervari ulterioare, precum si note in calendar pentru a reaminti date importante legate de zborurile viitoare ale utilizatorului –  disponibile chiar si offline.

Noua aplicatie Android tripsta este disponibila gratuit in Playstore din data de 18 noiembrie 2016, in 35 de limbi: engleza, greaca, bulgara, chineza (simplificata), chineza (traditionala), ceha, daneza, finlandeza, franceza, germana, maghiara, indoneziana, italiana, japoneza, olandeza, norvegiana, tagalog, poloneza, portugheza, romana, rusa, sarba, coreeana, spaniola, suedeza, turca, ucreaineana, estona, malaeziana, vietnameza, letona, lituaniana, slovena.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: