iPhone 6, telefonul mult așteptat de fanii Apple, se găsește din 2 octombrie în oferta specială elefant.ro. Mai mult, pentru comenzile din București realizate...
elefant.roiPhone 6, telefonul mult așteptat de fanii Apple, se găsește din 2 octombrie în oferta specială elefant.ro. Mai mult, pentru comenzile din București realizate până în ora 12.00, livrarea se face în cursul aceleași zile. Stocul este limitat.

“Apple este unul dintre cele mai iubite și recunoscute branduri la nivel mondial și suntem fericiți că acum clienții elefant.ro se bucură de cele mai noi telefoane vârf de gamă. Suntem mereu aproape de cerințele și nevoile clienților elefant.ro și prin campaniile punctuale pe care le oferim, ne dorim să fim la înălțimea așteptărilor pe care aceștia le au”, spune Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

În prezent, elefant.ro oferă clienților săi peste 200.000 de produse din categorii diverse precum cărți, jucării, parfumuri, cosmetice, ceasuri, genți, produse vestimentare, încălțăminte și articole de puericultură. Printre cele mai vândute produse se numără cărțile, jucăriile, accesoriile și parfumurile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: