Chiar dacă nu vă număraţi printre dezvoltatorii de mobile, cel mai probabil aţi auzit poveşti despre cât de greu este ca Apple să îţi...
appstore2Chiar dacă nu vă număraţi printre dezvoltatorii de mobile, cel mai probabil aţi auzit poveşti despre cât de greu este ca Apple să îţi aprobe o aplicaţie pentru App Store.

Însă de ce sunt cei de la Apple atât de selectivi şi resping aplicaţii? Care sunt cele mai mari greşeli pe care le poate face un developer de mobile pentru ca aplicaţia pe care a realizat-o pentru compania americană şi pe care spera să o vadă pe cât mai multe iPhone-uri să nu treacă de aprobarea inginerilor Apple?

Pentru prima dată, gigantul american a făcut publică o listă a celor mai întâlnite 10 motive care ar putea sta la baza deciziei de respingere a unei aplicaţii.

Primul dintre ele: nu aţi furnizat destule informaţii. Poate descrierea nu este cea mai inspirată, poate aţi uitat să includeţi şi un link pentru o pagină de suport, în orice caz, Apple aşteaptă din partea voastră mai multe detalii referitoare la aplicaţie.

Totodată, pentru a fi acceptată, o aplicaţie trebuie să nu aibă bug-uri şi să fie în conformitate cu Developer Program License Agreement. Pe lista motivelor de respingere ar mai fi încercările de a plasa aplicaţii în versiuni demo sau beta, care nu sunt acceptate din start, precum şi cele cu nume fals sau care folosesc iconi similari cu cei ai altor aplicaţii.

app store

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: