Se pare că preşedintele american Barack Obama ia în considerare o schimbare de smartphone. Însă, dacă pentru omul de rând acest lucru nu este...
obama_BlackBerrySe pare că preşedintele american Barack Obama ia în considerare o schimbare de smartphone. Însă, dacă pentru omul de rând acest lucru nu este un eveniment de proporţii, în momentul în care liderul celui mai puternic stat din lume ia în considerare un producător de smartphone-uri în detrimentul altuia, apare o puternică lovitură de imagine.

Potrivit Wall Street Journal, Casa Albă testează o serie de alternative la gadgetul preferat al preşedintelui Obama, BlackBerry. Dacă acesta se hotărăşte să îşi schimbe smartphone-ul, acest fapt ar aduce o lovitură de proporţii companiei canadiene care şi aşa se luptă cu problemele financiare.

Astfel, la Casa Albă se testează modelele a două dintre cele mai hot companii din domeniu, Samsung şi LG. Nu se ştie încă dacă preşedintele îşi va schimba telefonul mobil sau ce firmă va alege dacă va hotărî acest lucru, însă Samsung ar putea avea un avantaj.

Se ştie deja că producorul coreean vizează să îşi facă gadgeturile mai atractive şi pentru oamenii de afaceri şi oficialii din administraţie, smartphone-urile venind la pachet cu aplicaţia SAFE care aduce un plus de securitate împotriva atacurilor cibernetice.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: