Peste 1.200 de utilizatori de Twitter și-au exprimat rezoluțiile pentru noul an, în cadrul campaniei #In2015Vreau desfășurate de Samsung Electronics România. Dorințele celor mai...
new-years-eve-partyPeste 1.200 de utilizatori de Twitter și-au exprimat rezoluțiile pentru noul an, în cadrul campaniei #In2015Vreau desfășurate de Samsung Electronics România.

Dorințele celor mai mulți români au fost adunate într-un infografic care dezvăluie că principalele zone de interes pentru români în 2015 sunt dezvoltarea personală, gadget-urile și îmbunătățirea vieții personale.

Campania #In2015Vreau, desfășurată de Samsung România în perioada 19 decembrie – 12 ianuarie, a provocat utilizatorii Twitter și Facebook să își propună o schimbare în bine pentru noul an și să își facă publice rezoluțiile folosind hashtag-ul #In2015Vreau.

Aproape jumătate dintre cei care au folosit hashtag-ul campaniei au spus că își doresc să învețe o limbă străină, să își îmbunătățească abilitățile sau să dobândească noi competențe, să îi ajute mai mult pe cei din jur sau să facă mai mult sport.

Pe al doilea loc ca număr de tweet-uri se află dorințele utilizatorilor care vor să își achiziționeze dispozitive smart, dintre care cele mai populare au fost smartphone-urile, tabletele și phablet-urile Galaxy Note. Printre rezoluțiile înscrise în campanie se numără și îmbunătățirea unor aspecte legate de viața personală. Unii utilizatori și-au propus să petreacă mai mult timp cu familia, să facă un copil sau să înceapă o nouă relație. De asemenea, românii care trăiesc în străinătate au spus că își doresc să se reîntoarcă în România și să fie alături de familie și prieteni.

Călătoriile în țară sau în afară se numără și ele printre rezoluțiile din acest an ale românilor, mulți dintre ei exprimându-și dorințele de a vizita locuri exotice sau de a descoperi frumusețea țării natale. Pe lista de rezoluții se regăsește și sănătatea, cele mai multe tweet-uri pe această temă fiind legate de dorința de a renunța la vicii, precum țigările și cafeaua. Mulți dintre ei au spus că vor să înceapă să gătească și să mănânce mai sănătos, să urmeze diete de slăbit și să își dezvolte un stil de viață mai bine organizat.

Rezolutiile romanilor de pe Twitter

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: