DOOM – Dicționarul ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române – ediția a II-a a fost cartea cea mai cumpărată de români în luna...
elefant_ro (Small)DOOM – Dicționarul ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române – ediția a II-a a fost cartea cea mai cumpărată de români în luna martie, conform unui top realizat de elefant.ro.

“Dicționarul este una dintre cărțile pe care fiecare persoană din România trebuie să le aibă în bibliotecă. Observăm o creștere a interesului românilor pentru limba lor nativă, lucru care ne bucură nespus”, spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

Cartea Prea multă fericire scrisă de Alice Munro este pe locul doi în alegerile românilor, iar Hoțul de cărți este ocupanta poziției a treia, după ce în  luna februarie se afla în fruntea topului.

New trends: elefant.ro aduce produsele cosmetice în portofoliu. Ivatherm, Dove sau Skeyndor printre branduri

În martie, când au achiziționat e-books, cititorii au preferat povestea lui Adrian Green, personajul principal al cărții Cimitirul scrisă de Adrian Teleșpan. Pe următoarele poziții s-au clasat celebrul roman a lui E L James – Cincizeci de umbre ale lui Grey. Volumul I, din trilogia Fifty Shades, urmat de cartea Cel care mă așteaptă, scrisă de Parinoush Saniee.

“Cimitirul, romanul de debut a lui Adrian Teleșpan, a fost în topuri încă de la apariție. Este o lectură ușor de citit, cu o poveste atractivă despre cursul vieții lui Adrian Green. Te captivează încă de la primele pagini și nu te lasă până nu o termini. Se citește dintr-o răsuflare”, adaugă Dan Vidrașcu.

New trends: 1 din 5 romani care cumpara online folosesc tableta

Irina Binder, autoarea volumelor Fluturi, este cea mai citită scriitoare româncă în luna martie. Conform aceluiași clasament, Balcic. Micul paradis al României – ultima carte publicată de Lucian Boia – crește în topul preferințelor românilor. Astfel, după debutul din februarie, urcă de pe locul al patrulea direct pe locul trei.

elefant.ro, magazinul online care în 2013 s-a transformat din cea mai mare librărie online într-un mall online dedicat familiei, se preocupă intens în acest an de extinderea ofertei atât prin listarea online a mai multe categorii de produse, dar și prin creșterea gamei la fiecare dintre categoriile deja existente pe site. În prezent, elefant.ro comercializează peste 100.000 de titluri de carte tipărită și eBooks.

www.elefant.ro oferă clienților peste 130.000 de produse: cărți, eBooks, jucării, filme, muzică, eReadere, tablete, produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și produse de îngrijire personală. La aproape patru ani de la lansare și cu o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro în 2013, elefant.ro se bucură de zeci de mii de vizitatori zilnic.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: