Andreea Esca, Tudor Chirilă și Irina Binder rămân pe primele locuri în topul cărților citite de români în luna august, potrivit celor mai recente...
elefant.ro_-600x424Andreea Esca, Tudor Chirilă și Irina Binder rămân pe primele locuri în topul cărților citite de români în luna august, potrivit celor mai recente informaţii ale retailerului elefant.ro.

Autoarea Chris Simion cu povestirea “Ce ne spunem când nu ne vorbim” este în continuare în topul preferințelor românilor, cu cele mai multe cărți vândute în luna august. Încă de la începutul anului, Chris Simion a captat atenția cititorilor cu povestea de viață și cu atitudinile pe care le adoptă personajul principal, foarte asemănătoare cu întâmplările din viața reală.

Următoarele poziții ale topului autorilor români sunt ocupate tot de nume cunoscute precum Irina Binder cu volumul “Fluturi”, pe locul al doilea și de Andreea Esca cu “Ce-am făcut când am tăcut”, pe locul al treilea.

“În general, în sezonul estival nu sunt lansări de cărți și cititorii tind sa aleagă titluri de tip best-seller, așa cum s-a întâmplat și cu cei care cumpără cărți de pe elefant.ro. Toamna aduce cu sine noi titluri, ocazie cu care ne așteptăm ca preferințele cititorilor să se schimbe, iar în top să apară alte nume de autori”, spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

Când vine vorba de cărți în format digital, în luna august românii au ales scrierile autoarei britanice E.L. James. Mai exact, trilogia “Cincizeci de umbre ale lui Grey” a ocupat primele  trei locuri ale topului realizat de elefant.ro. În cadrul aceluiași clasament, se mai află scrierile “Cel care mă așteaptă” a lui Parinoush Saniee și “Splendida cetate a celor o mie de sori”, scrisă de Khaled Hosseini.

O altă carte citită de români cu mare plăcere este “Hoțul de cărți” a autorului Markus Zusak. De la începutul anului, dar și în luna august, acest volum păstrează un loc fruntaș în topul vânzărilor de carte scrisă de un autor străin, în România. Pe locul al doilea în cadrul aceluiași clasament se află tot autoarea britanică E.L. James cu volumul I din seria “Cincizeci de umbre ale lui Grey”, urmată de John Green cu romanul “Sub aceeași stea”.

elefant.ro oferă clienților săi peste 200.000 de produse din categorii diverse precum cărți, jucării, parfumuri, ceasuri, genți, produse vestimentare, încălțăminte și articole de puericultură.

top-10-autori-romani-august

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: