Cadourile de Valentine’s Day simbolizează legătura de iubire dintre îndrăgostiți, iar acest obicei este întărit în fiecare an de sărbătoarea dragostei. Dacă nu v-ați hotărât...
cadou_ziua îndrăgostiților (3)Cadourile de Valentine’s Day simbolizează legătura de iubire dintre îndrăgostiți, iar acest obicei este întărit în fiecare an de sărbătoarea dragostei. Dacă nu v-ați hotărât încă ce să-i luați sau sunteți în pană de inspirație, vă oferim noi câteva idei.

Și pentru că Galeria Dalles prețuiește acest eveniment, vă invită la Târgul de Valentine’s Day să alegeți cadoul perfect pentru această ocazie. Altfel zis, ce ați spune de o pălărie chic, elegantă, care pune întotdeauna în evidență feminitatea și trasăturile unei femei? Pălăria este un accesoriu magic care, odată ales, transformă orice femeie într-o prințesă. Vă așteptăm cu pălării din fetru sau fesuri cu voaleta roamntice care își vor găsi locul în garderoba iubitei.

cadou_ziua îndrăgostiților (1)

Simbol al candorii și frumuseții, florile au împăcat și adus împreună milioane de cupluri. Noi am pregătit un cadoul cu totul special: plicuri cu semințe sau bulbi de flori pe care cei doi îndragostiți să le semene împreună, martor tăcut al dragostei lor.

La fel de specială este și Hoya Kerrii, o plantă pe care natura parcă a creat-o special pentru a sărbători iubirea. Este o plantă exotică ale cărei frunze au formă de inimă. Daruiește-o cu drag de Sfântul Valentin, ca să vorbească despre dragostea pe care i-o porți persoanei iubite.

olive-oil-cosmeticsUn cadou perfect și util pentru ambi parteneri sunt produsele cosmetice pe baza de ulei de măsline.

În zonele mediteraneene, pentru a avea mâinile frumoase și fine, femeile, înainte de culcare, le masau cu ulei de măsline și apoi le acopereau pe timpul nopții cu mănuși de bumbac. Dimineața aveau o piele mult mai strălucitoare, moale și catifelată.

cadou_ziua îndrăgostiților (2)

Dacă vreți să vă surprindeți iubita sau iubitul, puteți merge pe mâna norocului și să oferiți cadou inimioare cu răvașe.

Mesajele de pe răvașe vor aminti întotdeauna de ziua îndrăgostiților și vor aduce un zâmbet pe buze de fiecare dată când va fi citit!

Pentru a profita de toate acestea şi multe altele, vă invităm la târgul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles, deschis între 7 şi 14 februarie, de la 10 dimineata la 8 seara.

Cadouri de Valentine’s Day și de la Chic Ville

Carpisa_genti rosii_Valentines day

Trebuie să știți că, în acest an, Carpisa vine cu accesoriul perfect pentru un look cochet de Valentine’s Day! Indiferent de ce parte a “baricadei” te afli, cadoul perfect de Valentine’s Day este geanta rosie! In primul rand, geanta este un accesoriu de baza in garderoba oricarei femei. Dar pe langa rolul important pe care il are in definirea stilului, geanta este si un accesoriu functional.

Colectia_Valentine_s_day_SilverzoneBijuterii pentru ea și el de Valentine’s Day! Femeile adora bijuteriile, asa ca nu vei da gres daca iti vei declara dragostea daruindu-i iubitei tale un cadou stralucitor care sa “vorbeasca” de la sine despre sentimentele pe care i le porti. Alege un pandantiv din argint gravat cu declaratii de iubire de la SilverZone, un inel placat cu aur pe care scrie simplu “Love” sau un medalion care se deschide si poate pastra in interior o fotografie cu voi doi.

Iar dacă ai gânduri serioase trebuie să afli că se fac și căsătorii de Valentine’s Day. Unde? În magazinele Selgros. Află că pe 14 februarie, clienţii Selgros se pot (re)căsători în faţa lui Cupidon într-unul dintre cele 19 magazine din ţară, iar cuplurile participante îşi vor putea păstra ca amintire fotografiile înrămate, oferite de Selgros alături de un pahar de vin spumant şi un mic cadou dulce.

FlorideLux.ro, Colectie Valentine's Day 2014

FlorideLux.ro, Colectie Valentine’s Day 2014

Vă mai spunem despre FlorideLux care a lansat o colecție dedicată Valentine’s Day, dar și că LIDL Valentine Kiss” este o campanie digitala lansată de MRM Worldwide Romania în 24 tari europene.  Tot de Valentine’s Day, Băneasa Shopping City a pregătit cele mai romantice surprize pentru vizitatorii săi, fie că e vorba despre suflete pereche, sau cei aflați în căutarea iubirii. Speed dating cu Lora in Baneasa Shopping City de Valentine’s Day!

Anul acesta, de Valentine’s Day, Sun Plaza Shopping Center este destinaţia perfectă pentru cei ce vor să-şi sărbătorească iubirea într-un mod inedit: Competiție inspirată de Romeo și Julieta, la Sun Plaza, de Valentine’s Day! Totuși, cel mai frumos cadou de Valentine’s Day poate fi o călătorie la Amsterdam, dar şi un cadou la înălţime de la KLM!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: