Kanal D aduce in fata publicului larg vedete foarte indragite, extinzandu-si echipa starurilor cu nume precum Catalin Botezatu, celebrul designer si prezentator TV, si ...

botezatu_supermodelsKanal D aduce in fata publicului larg vedete foarte indragite, extinzandu-si echipa starurilor cu nume precum Catalin Botezatu, celebrul designer si prezentator TV, si  Mihai Calin, actorul care cucerea publicul cu emisiuni ce au scris istoria televiziunii in Romania – “Stii si castigi” si “Roata Norocului”.

Catalin Botezatu va fi gazda show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, un reality show de duminica seara, ce combina provocarile unui concurs de televiziune cu stralucirea vietii de supermodel.

Aspirantii la statutul de supermodel – atat baieti, cat si fete – nu sunt doar manechine pe catwalk, ci trebuie sa dovedeasca faptul ca au charisma, spontaneitatea,  atitudinea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului si publicul.

Mihai Calin va prezenta din toamna, show-ul “Norocul bate la usa”, un quiz show care ii va provoca pe romani sa raspunda la un maraton de intrebari care le pot aduce castiguri insemnate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: