DJ, skateri, bikeri, designeri, basketbalisti, pasionati de masini, hair stylisti, fete, baieti, sportivi sau pasionati de fotografie, oricine se regaseste in noua campanie de...
adidas Vertical_WomenDJ, skateri, bikeri, designeri, basketbalisti, pasionati de masini, hair stylisti, fete, baieti, sportivi sau pasionati de fotografie, oricine se regaseste in noua campanie de brand lansata de adidas Originals pentru 2013: Unite all Originals.

de Marian Crăciun

In centrul campaniei se afla adidas collider (http://www.adidas.com/unite), o aplicatie online in care artisti internationali din discipline complet diferite creeaza lucruri surprinzatoare si unice.

Unite all Originals debuteaza cu un hero film de 90 de secunde, creat in colaborare cu A-Trak, DJ si producator, si SoMe, artist vizual si regizor.

adidas collider este executia perfecta pentru a aduce campania Unite all Originals la viata. Este o metoda inovatoare prin care poti naviga pe internet, analizand diverse tipuri de originalitate: de la producatori muzicali la designeri, de la artisti digitali la sculptori. adidas collider reprezinta un nou pas prin care aducem consumatorul mai aproape de orice fel de manifestare a creativitatii si ii aratam cum adidas Originals aduce oamenii impreuna, pentru a crea noi forme si interpretari ale originalitatii”.

Hermann Deininger, CMO adidas

adidas  Horizontal_Men adidas  Horizontal_Women adidas Horizontal_Group adidas Vertical_Group adidas Vertical_Men

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: