Operatorul de telecomunicaţii cu sediul în Luxemburg SES a anunţat că Eurovision – distribuitor de evenimente premium sportive şi de ştiri al Uniunii Europene...
2014-fifa-world-cup-brazilOperatorul de telecomunicaţii cu sediul în Luxemburg SES a anunţat că Eurovision – distribuitor de evenimente premium sportive şi de ştiri al Uniunii Europene a Radiodifuzorilor (EBU) – transmite Cupa Mondială FIFA 2014 pentru publicul din America de Nord, America Latină, Europa şi Asia în format Ultra HD şi HD, prin sateliţi SES.

Cu ajutorul satelitului NSS-806 şi al teleportul SES din Manassas, Virginia, Statele Unite, Eurovision distribuie meciuri în direct, în format Ultra HD, în propria reţea globală. Sateliţii NSS-7 şi SES-6 ai SES sunt folosiţi de Eurovision pentru a transmite meciuri din cele 12 locaţii ale Campionatului Mondial de pe teritoriul Braziliei către Centrul Internaţional de Radiodifuziune din Rio de Janeiro.

„Eurovision şi EBU se pregătesc pentru a face faţă cerinţelor uneia dintre cele mai mari operaţiuni de difuzare din istoria Cupei Mondiale, acum şi cu conţinut Ultra HD. Transmisia în direct a anumitor meciuri în format Ultra HD va permite consumatorilor să îşi facă o idee despre viitorul televiziunii”, a declarat Paolo Pusterla, Director Achiziţii al Eurovision.

„În prezent, consumatorii se aşteaptă la o calitate mai înaltă şi la o imagine mai bună atunci când se află în faţa televizorului. Suntem încântaţi că putem continua colaborarea cu Eurovision pentru a răspunde cu încredere cerinţelor în schimbare ale radiodifuzorilor printr-o ofertă de soluţii hibride pentru transmiterea acestui eveniment sportiv spectaculos către mai bine de trei miliarde de oameni din întreaga lume”, a declarat Samantha McCloskey, Vicepreşedinte Servicii Globale de Utilizare Ocazională, SES

SES este un important operator de sateliţi de talie mondială cu o flotă de peste 50 de sateliţi geostaţionari. Compania oferă servicii de comunicaţii prin satelit radiodifuzorilor, furnizorilor de conţinut şi servicii de internet, operatorilor de reţele mobile şi fixe, precum şi organizaţiilor comerciale şi guvernamentale din întreaga lume.

SES înseamnă relaţii de afaceri de lungă durată, servicii de înaltă calitate şi excelenţă în industria de radiodifuziune. SES dispune de echipe regionale multiculturale în întreaga lume care colaborează strâns cu clienţii astfel încât să poată răspunde cerinţelor lor specifice privind serviciile şi lăţimea de bandă a sateliţilor.

SES (NYSE Euronext Paris şi Bursa de valori din Luxemburg: SESG) deţine participaţii în Ciel din Canada şi QuetzSat din Mexic, precum şi o participaţie strategică în compania de infrastructură pentru sateliţi O3b Networks, recent înfiinţată.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: